admin
admin Love & Life 19 nov 2018

Verwaarloosde zwerfhond wordt gered en kan niet meer stoppen met lachen

Verhalen over achtergelaten katten of foto’s van zielige hondjes; het raakt je altijd diep in je hart. Dat er mensen in staat zijn om een beest zo te verwaarlozen, is iets waar een normaal mens niet bij kan.

Gelukkig zijn er genoeg mensen en organisaties die zich inzetten in het opvangen en helpen van deze verwaarloosde dieren. Supermooi om te zien hoe sommige beestjes een volledige transformatie doorgaan, zowel uiterlijk als innerlijk.

Zo ook dit lieve hondje Holland, dat onwijs verwaarloosd binnenkwam bij de opvang van de Trio Animal Foundation. Ze zat vol wonden en schrammen, had verwilderd haar en was onwijs bang. Het was een grote klus om Holland op te knappen en weer de oude te maken.

Ze werd eerst onder narcose gebracht, zodat ze in alle rust voorzichtig haar vacht konden verwijderen. Gelukkig had ze, afgezien van wat wonden en schrammen, geen grote verwondingen. Het enige wat er nu nog nodig was, was tijd om aan te sterken en op te knappen.

Het extra mooie aan dit verhaal? Holland lacht constant sinds ze er weer helemaal bovenop is én heeft een fijn nieuw huis gevonden waar ze alle liefde krijgt die ze verdient.

Bored Panda

Reageer op artikel:
Verwaarloosde zwerfhond wordt gered en kan niet meer stoppen met lachen
Sluiten