Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 14 mrt 2019

Vetements verkoopt nu een compleet gestoorde ‘spikes’ zonnebril

In de wondere wereld van de mode duikt er zo nu en dan een item op waarvan wij zoiets hebben van ‘oh‘. Zo ook bij onderstaande zonnebril van het merk Vetements.

Spikes zonnebril van Vetements x Oakley

We hebben het hier over de Spikes zonnebril die is geboren uit een samenwerking van Vetements en Oakley. De bril is geïnspireerd op de jaren 90 en gezien de samenwerking met Oakley is het logisch dat er een flinke wintersport-vibe aan het model hangt.

Tot dusver op zich niets raars, zeker gezien we de afgelopen tijd wel vaker kekke montuurtjes voorbij zien komen. Maar dan, de stekels. Het gaat hier namelijk niet om zomaar een kek montuurtje, maar om een kek montuurtje waarmee je mogelijk iemand zou kunnen verwonden – oké als je héél hard je best doet. Bekijk de interessante zonnebril hieronder.

#VETEMENTSxOAKLEY SPIKES400 SUNGLASSES OUT NOW – www.matchesfashion.com (women’s department) @matchesfashion @oakley

10.9k Likes, 56 Comments – VETEMENTS (@vetements_official) on Instagram: “#VETEMENTSxOAKLEY SPIKES400 SUNGLASSES OUT NOW – www.matchesfashion.com (women’s department)…”

#VETEMENTSxOAKLEY SPIKES400 SUNGLASSES OUT NOW – www.matchesfashion.com (women’s department) @matchesfashion @oakley

15.5k Likes, 97 Comments – VETEMENTS (@vetements_official) on Instagram: “#VETEMENTSxOAKLEY SPIKES400 SUNGLASSES OUT NOW – www.matchesfashion.com (women’s department)…”

 

Moet je ding zijn. Ons ding is het in ieder geval niet. En dat is maar goed ook, want we kunnen hem toch niet betalen. De Spike zonnebril komt in vier kleuren die in prijs variëren tussen €750,- en €890,-. Da’s een flinke smak geld waarvan je ook een hele hoop andere leuke dingen kunt doen, maar hé, ieder z’n ding. Als jij komende zomer graag gezien wordt met een puntige skibril van bijna duizend euro, zullen wij de laatsten zijn die daar wat van vinden. You do you, boo.

HypeBae

Reageer op artikel:
Vetements verkoopt nu een compleet gestoorde ‘spikes’ zonnebril
Sluiten