Lobke Killaars
Lobke Killaars Entertainment 9 nov 2018

Alle looks van de Victoria’s Secret Fashion Show 2018 op een rij

Gisteren liepen de Victoria’s Secret Angels op de catwalk van de bekendste, meest besproken fashion show van het jaar. 2018 was wederom een jaar bomvol schitterende looks. Het hele sterrenstelsel kwam voorbij en wij zetten maar al te graag de looks op een rijtje. Geld over voor nieuwe lingerie?

Victoria’s Secret Fashion Show 2018

Waar de show vorig jaar plaatsvond in Shanghai, mogen de modellen nu hun loopje laten zien in The Big Apple. Er liepen weer bekende hoofden mee tijdens de show waaronder Gigi Hadid, Kendall Jenner en Nederlandse trots Romee Strijd. Ook zijn er natuurlijk weer een hoop nieuwe Victoria’s Secret Angels die dit jaar voor het eerst een plekje bemachtigden in de lingerieshow.

Het is niet niks om een Victoria’s Secret Angel te zijn en zonder keihard werken kom je er niet. Strakke schema’s horen bij het leven van de engels en dat is niet voor iedereen weggelegd (wij werken bijvoorbeeld liever een reep Tony Chocolonely naar binnen, just saying).

Hoewel de show natuurlijk draait om de Angels en de lingerie die ze dragen, waren er ook dit jaar weer optredens van een aantal zangers en zangeressen. Zo traden bekende namen op als The Chainsmokers, Halsey, Rita Ora en Shawn Mendes.

De looks van de Victoria’s Secret Angels

Kijk snel verder, want dit jaar waren er vleugels waar je U tegen zegt. Dit was er allemaal te zien tijdens het lingeriespektakel:

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Model maakt Victoria’s Secret foto’s na om te tonen dat volle vrouwen ook lingerie kunnen verkopen

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Alle looks van de Victoria’s Secret Fashion Show 2018 op een rij
Sluiten