Dit Victoria’s Secret model sport bij een fastfoodrestaurant en WTF

Victoria’s Secret model Kelly Gale sport regelmatig om haar lichaam te onderhouden. Dit deed ze ook toen ze een bezoekje bracht aan een fastfoodrestaurant en maakte zich daardoor niet erg geliefd. Ze kreeg bakken met kritiek over zich heen nadat ze filmpjes deelde van haar workout.

Kelly Gale liep in november nog over de bekende catwalk van de Victoria’s Secret Show. Dankzij maanden trainen en een streng dieet heeft het model een prachtig lichaam en straalde ze in de lingerie. Ook na de show werkt ze nog steeds hard aan haar lichaam en het maakt haar niet uit waar ze dat doet; ze neemt haar sporttas overal mee naartoe. Een fastfoodrestaurant is volgens Kelly ook een perfecte locatie om even te gaan sporten. Fans kunnen het echter niet waarderen dat het model deze plek uitkiest. En eerlijk, dat snappen we.

Workout sessie

Dat Kelly Gale een killerbody heeft is dus algemeen bekend. Ook als ze een bezoekje brengt aan een In-N-Out Burger staat haar lichaam centraal. Het bekende fastfoodrestaurant is een walhalla waar je naartoe gaat voor de lekkerste frietjes en burgers. Toch gaat het Victoria’s Secret model niet voor een lekkere zak patat met mayonaise, maar neemt ze een hap van haar eigen peer. Geen calorieën dus voor Kelly, maar een gezond stukje fruit.

En alsof dat nog niet genoeg is, gaat ze buiten voor de deur even een workout doen. Ze heeft haar hele sporttas meegenomen en gaat vervolgens op haar gemak touwtjespringen en oefeningen doen. Op Instagram deelt ze haar avontuur bij het restaurant en is te zien dat ze fanatiek sport bij de keten. Ze liet ook nog even duidelijk weten dat ze hier niet kwam voor een lekkere burger: “Not gonna pretend that I eat here guys ‘cause I don’t.”

E! News on Twitter

Victoria’s Secret model Kelly Gale received backlash for exercising outside of an In-N-Out. https://t.co/mtdkOInFmF https://t.co/24uTUKZMoq

Overladen met kritiek

Deze actie schiet bij velen in het verkeerde keelgat en dat snappen we. Veel mensen zien het als fatshaming en vinden het erg ongepast dat het model op de uitgekozen plek sport. Waarom zou je naar een restaurant gaan als je hier vervolgens niet gaat eten? Juist, dat is best apart. Het Victoria’s Secret model krijgt het dan ook goed te verduren.

Phillip Patterson on Twitter

So @KellyGale_ is fat shaming customers at a fast food restaurant for no good reason but to make herself feel better or to get her name out there. Who is #KellyGale anyway??

Khadra Moha on Twitter

Who the hell does @KellyGale_ think she is? How dare you #fatshame others? #kellygale @innoutburger is the best and you can eat whatever you want Ms. Gale but please don’t be so pathetic and unkind to others. #Entitlement is not cute #InNOut

Kelly Roberts on Twitter

Yo #KellyGale, THIS is how you shoot fitspo at #innout ? @KellyGale_, treat yourself to a double double. It’ll help you think straight.

Het gaat niet helemaal lekker bij Victoria’s Secret

Dit was dus niet echt een slimme zet van het model. Zeker niet omdat Victoria’s Secret de laatste tijd al slecht in het nieuws komt. Dankzij rare uitspraken over transgenders en plusize modellen van CMO Ed Razek wordt het merk in negatief daglicht gezet. Hij maakt zich daar niet echt geliefd mee en dat is ook te zien aan de kijkcijfers van de show. Dit jaar behaalde de show de laagste kijkcijfers ooit.

Een reactie heeft het merk of het model nog niet gegeven. Hopelijk heeft ze hier wel van geleerd en gaat ze vervolgens gewoon naar de sportschool.

De Victoria’s Secret show van dit jaar behaalde de laagste kijkcijfers ooit

 

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Glamour

Reageer op artikel:
Dit Victoria’s Secret model sport bij een fastfoodrestaurant en WTF
Sluiten