Trix Jacobs
Trix Jacobs Fashion 3 dec 2018

Hier kijk je vanavond de Victoria’s Secret show op de Nederlandse tv

De laatste maand van het jaar is weer aangebroken. Dat betekent niet alleen dat de feestdagen er weer aankomen, maar ook dat we weer kunnen smullen van de Victoria’s Secret Show op de Nederlandse buis.

Het is alweer eventjes geleden, maar op 8 november liepen de modellen over de bekende catwalk. Natuurlijk hebben we hier en daar al wat foto’s en filmpjes voorbij zien komen, maar vanavond kunnen we dan eindelijk de hele show zien op de tv.

A dazzling debut: @lorena seals her first-ever #VSFashionShow runway walk with a ๐Ÿ’‹.

66.4k Likes, 206 Comments – Victoria’s Secret (@victoriassecret) on Instagram: “A dazzling debut: @lorena seals her first-ever #VSFashionShow runway walk with a ๐Ÿ’‹.”

De bekende modellen

Elk jaar is het weer genieten om de modellen in de meest prachtige creaties over de catwalk te zien paraderen. Ook Nederlands trots liep weer mee; Romee Strijd, Myrthe Bolt en Yasmin Wijnaldum rockten de show. Daarnaast was het een emotionele dag voor Adriana Lima. Het was na twintig shows haar laatste keer over de glinsterende catwalk.

The end of an era. (We’re not crying, you’re crying!) @adrianalima #VSFashionShow

665.2k Likes, 3,096 Comments – Victoria’s Secret (@victoriassecret) on Instagram: “The end of an era. (We’re not crying, you’re crying!) @adrianalima #VSFashionShow”

Spetterende optredens

Naast de prachtige modellen zijn de geweldige artiesten ook zeker de moeite waard om de televisie voor aan te zetten. Dit jaar hadden onder anderen Bebe Rexha, Rita Ora en Shawn Mendes de eer om spetterende optredens neer te zetten. En dat hebben ze zeker gedaan.

Kan je niet wachten om de Victoria’s Secret Show te zien? Vanavond om 23:00 is de bekende show te zien op Net5. Zorg dus dat je popcorn in huis hebt en klaar zit voor de televisie.

Deze celebrities zijn helemaal klaar met Victoria’s Secret

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Vogue

Reageer op artikel:
Hier kijk je vanavond de Victoria’s Secret show op de Nederlandse tv
Sluiten