Elisah
Elisah Home & Interior 24 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Video: binnenkijken bij Interior Junkie

Ik deed de afgelopen jaren de deuren regelmatig open voor bloggers, tijdschriften en televisieprogramma’s om ongegeneerd binnen te spieken. Zelf schoot ik ook eens een binnenkijker in mijn eigen huis die ook op NSMBL te zien was. Maar toch kriebelde het al tijden bij mij; ‘zal ik niet eens een eigen YouTube-kanaal gaan starten’?!

Na maanden van voorbereidingen kan ik dan eindelijk zeggen dat het Interior Junkie YouTube kanaal live is. Yeah! Vanaf nu vind je om de twee weken een nieuwe video. Denk maar aan binnenkijkers, stylingstips, mijn favoriete hotspots én interviews met andere woonmensen…

Natuurlijk begin ik de eerste video met een kijkje in mijn eigen huis waar ik jullie alle kamers in huis laat zien (nou ja, bijna alles; ik heb namelijk nog altijd geen stylish verantwoorde washok..). Ik zou dan ook zeggen: kijk even heerlijk ongegeneerd binnen…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Video: binnenkijken bij Interior Junkie
Sluiten