Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Video 21 jun 2020
Leestijd: 1 minuut

Video: NSMBL To The Rescue – Erotisch borduren met Rachelle & Tess

Bij NSMBL weten we dat je je soms kan gaan vervelen als je in quarantaine zit. En wij zijn de beroerdste niet. Daarom komen we met een nieuwe serie video’s om je te inspireren: NSMBL To The Rescue. Van redactieleden die nieuwe hobby’s uitproberen of je meenemen in bestaande hobby’s en een kijkje in de kledingkast tot tips van experts.

Want zeg nou eerlijk, we hebben allemaal het punt gekend deze quarantaine waarbij we een nieuwe hobby wilden zoeken. Bijvoorbeeld iets leuks knutselen voor in je interieur. Maar hoe begin je? That’s where we come in. Wij gaan namelijk erotisch borduren en jij kunt meedoen.

NSMBL To The Rescue: erotisch borduren

Hoewel we inmiddels allemaal onze draai wel hebben kunnen vinden in de afgelopen quarantaine, zijn we creatiever dan ooit. Van tekenen en schilderen tot lekkere recepten maken, we hebben onze oude hobby’s weer uit de kast gehaald. Ook fijn om te doen tijdens regenachtige dagen. In de video van deze week gaan Rachelle en Tess erotisch borduren.

Je leest het goed. Je denkt misschien dat borduren iets sufs is, maar niets is minder waar. Je kunt het zelf zo spannend maken als je wil. Het enige wat je nodig hebt is naald en draad, een lapje stof (wat je ook makkelijk kunt knippen van een canvastasje) én een borduurring.

Grote kans dat je dat laatste nog niet in huis hebt. No worries, hier vind je al een set van vier ringen zodat je wel even vooruit kunt. Alles in huis? Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Check hieronder de video.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Video: NSMBL To The Rescue – Erotisch borduren met Rachelle & Tess
Sluiten