Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Video 31 jul 2019

Video: NSMBL Festival Tour – Down The Rabbit Hole

Jongens en meisjes, het is zover: het festivalseizoen is officieel begonnen. NSMBL’s Alex en Tessa gaan aankomende zomer verschillende festivals af en nemen jullie gezellig mee. Deze keer: Down The Rabbit Hole in De Groene Heuvels bij Beuningen.

NSMBL Festival Tour

Ga deze zomer gezellig mee met NSMBL naar de leukste festivals. Van dagfestivals tot aan meerdaagse festivals, we gaan overal naartoe. Zo kun jij genieten van het feit dat zij genieten én weet je waar jij heen moet gaan volgend festivalseizoen. Want eerlijk is eerlijk, het is nog best lastig om de leukste festivals uit te kiezen.

Down The Rabbit Hole

Dit jaar vond de zesde editie plaats van het meerdaagse muziekfestival Down The Rabbit Hole. Het avontuurlijke festival heeft drie podia, drie campings en verschillende verscholen wereldjes waar van alles te ontdekken is.

Overdag kan je heerlijk uitbrakken aan het kraakheldere meer, ‘s avonds zit je aan het kampvuur in het bos en geniet je de hele dag en nacht van verschillende acts. Onder andere Rosalia, Janelle Monáe en The Comet Is Coming stonden dit jaar op het festivals en de shows waren fantastisch.

“Down The Rabbit Hole, waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien,” staat er op de website vermeldt. Ben jij er volgend jaar ook gezellig bij?

Reageer op artikel:
Video: NSMBL Festival Tour – Down The Rabbit Hole
Sluiten