Video: Ginney Noa vertelt over haar werk als influencer | SFTB

We hebben weer een nieuwe serie ontwikkeld bij NSMBL: Started From The Bottom. In deze video’s nodigen we elke weer een inspirerende en succesvolle vrouw uit. Welke stappen hebben zij gezet om te komen waar ze nu is? Daar kom je in deze serie achter.

In de derde aflevering van dit seizoen hebben we Ginney Noa op bezoek. Ginney is sneaker-influencer op Instagram. Wil jij meer over haar weten? Dan mag je deze aflevering niet missen.

Started From The Bottom

In Started from the Bottom nodigt NSMBL elke video een succesvolle vrouw uit die vertelt welke stappen zij heeft moeten zetten om te komen waar zij nu is. Twaalf vrouwen, twaalf verschillende carrières. Welke bijbaantjes hebben ze gehad? Hebben ze tegenslagen moeten doorstaan? Welke dromen en ambities hebben ze nog en wat is hun grootste advies voor het behalen voor succes? Je ziet het allemaal in deze nieuwe serie van NSMBL.

Tijdens haar bijbaantje bij een Rotterdamse conceptstore werd Ginney verliefd op haar eerste paar Jordans. Vanaf dat moment is haar liefde voor sneakers nooit meer overgegaan. Ginney besloot haar sneakerliefde te delen op Instagram en vliegt tegenwoordig de hele wereld over voor samenwerkingen met diverse merken. Zou Ginney nog een keer kiezen voor een leven als influencer? En wat zijn haar plannen als ze vijftig jaar is? De antwoorden op die vragen vind je in deze video.

 

Reageer op artikel:
Video: Ginney Noa vertelt over haar werk als influencer | SFTB
Sluiten