Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Video 10 mei 2020

Video: NSMBL To The Rescue – Zelf je haar knippen (met Tess én een kapper)

Bij NSMBL weten we dat je je soms kan gaan vervelen als je in quarantaine zit. En wij zijn de beroerdste niet. Daarom komen we met een nieuwe serie video’s om je te inspireren: NSMBL To The Rescue. Van redactieleden die nieuwe hobby’s uitproberen of je meenemen in bestaande hobby’s en een kijkje in de kledingkast tot tips van experts.

Want zeg nou eerlijk, we hebben allemaal het punt gekend deze quarantaine waarbij we zelf onze haren wilden knippen. Van een pony tot onschuldig de puntjes knippen. Maar waar begin je? That’s where we come in.

NSMBL To The Rescue

Gelukkig is de situatie iets veranderd en kunnen we inmiddels weer afspraken inplannen bij onze kapper. Maar door de drukte is er ook een grote kans dat je alsnog moet wachten op je beurt. No worries. In de tussentijd kun je met de NSMBL To The Rescue van deze week zélf je haren knippen.

Tess gaat namelijk in de video van deze week haar eigen haar knippen. Dat doet ze niet aan de hand van viral TikToks of door YouTube-tutorials te volgen, maar door met haarstylist Kim te bellen. Want wie kan je nou beter vertellen hoe je je haar zelf kunt knippen dan een haarstylist. Exactly. In de video wordt ook verteld hoe je het beste je haar kunt verzorgen. Zo kun je in de tussentijd, tot je naar de kapper kunt, ervoor zorgen dat je niet nog ergere gespleten punten krijgt. Pak de schaar er maar bij, want het is tijd om te gaan knippen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Video: NSMBL To The Rescue – Zelf je haar knippen (met Tess én een kapper)
Sluiten