Video: NSMBL To The Rescue – Experts beantwoorden vragen over mentale gezondheid

Bij NSMBL weten we dat je je soms kan gaan vervelen als je in quarantaine zit. En wij zijn de beroerdste niet. Daarom komen we met een nieuwe serie video’s om je te inspireren: NSMBL To The Rescue. Van redactieleden die nieuwe hobby’s uitproberen of je meenemen in bestaande hobby’s en een kijkje in de kledingkast tot tips van experts.

Want zeg nou eerlijk, we hebben allemaal het punt gekend deze quarantaine waarbij we ons niet zo goed in ons vel voelden. We hadden bijvoorbeeld last van eenzaamheid, slapeloosheid, angst of stress. Hoe voel je je nou beter? That’s where we come in.

NSMBL To The Rescue

Het is natuurlijk heel vervelend om je zo te voelen en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom helpen we je graag. Zodat vraagstukken worden beantwoord en iedereen toch op een fijne manier deze periode doorkomt.
We nodigden twee experts uit op het gebied van mentale gezondheid: Rosa en Lisanne van Bedrock Talks. Zij beantwoorden de kijkersvragen die jullie via Instagram Stories instuurden en leggen alles uit over mentale gezondheid in tijden van corona.

Slaap jij slecht, voel je je onrustig of soms eenzaam? Kijk de video dan voor tips en advies. We hopen je met deze video te helpen en te inspireren. En vooral willen we je vertellen dat het heel erg oké is als je je even wat minder voelt.

Reageer op artikel:
Video: NSMBL To The Rescue – Experts beantwoorden vragen over mentale gezondheid
Sluiten