Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Video 3 mei 2020

Video: NSMBL To The Rescue – Outfitinspiratie met Tess

Bij NSMBL weten we dat je je soms kan gaan vervelen als je in quarantaine zit. En wij zijn de beroerdste niet. Daarom komen we met een nieuwe serie video’s om je te inspireren: NSMBL To The Rescue. Van redactieleden die nieuwe hobby’s uitproberen of je meenemen in bestaande hobby’s tot een kijkje in de kledingkast.

Want zeg nou eerlijk, het is toch heerlijk om te zien wat een ander zoal draagt. Helemaal in deze tijden, waar de joggingbroek toch negen van de tien keer onze beste vriend is. Wij begrijpen je. Je kan wel wat extra outfitinspiratie gebruiken om deze dagen door te komen.

NSMBL To The Rescue

Vorige week nam Rachelle je al mee in haar kledingkast. Zo zag je verschillende looks in haar stijl, die ze zelf het liefst omschrijft als een rommeltje. In de NSMBL To The Rescue van deze week deelt Tess haar outfitinspiratie. Van maandag tot en met zondag laat ze zien wat ze draagt.

Eerlijk toegegeven: er zijn natuurlijk ook dagen waarop zij haar joggingbroek niet verruilt voor iets anders, maar toch maakt het een verschil als je je ‘s ochtends in mooie outfits hijst. Deze week zie je hoe welke fashionable én comfortabele outfits Tess draagt tijdens de quarantaine.

Let’s find out of jij haar stijl wel weet te omschrijven. Laat het ons vooral weten.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: NSMBL To The Rescue – Outfitinspiratie met Tess
Sluiten