Video: NSMBL To The Rescue – Tasty-recepten maken met Tess

Bij NSMBL weten we dat je je soms kan gaan vervelen als je in quarantaine zit. En wij zijn de beroerdste niet. Daarom komen we met een nieuwe serie video’s om je te inspireren: NSMBL To The Rescue. Van redactieleden die nieuwe hobby’s uitproberen of je meenemen in bestaande hobby’s en een kijkje in de kledingkast tot tips van experts.

Want zeg nou eerlijk, we hebben allemaal het punt gekend deze quarantaine waarbij we een nieuwe hobby wilden zoeken. Bijvoorbeeld beter worden in koken. Maar hoe begin je? That’s where we come in.

NSMBL To The Rescue

Gelukkig hebben we allemaal onze draai een beetje kunnen vinden in de quarantaine. Toch zijn we met z’n allen creatiever dan ooit. Van tekenen en schilderen tot lekkere recepten maken, we hebben onze oude hobby’s weer uit de kast gehaald.

Nog een populaire hobby tijdens quarantaine: koken en bakken. Tasty’s recepten lijken makkelijk te maken en heel lekker te smaken. Maar is het wel echt zo makkelijk als het lijkt? Tijdens deze video neemt Tess je mee op onderzoek en gaat ze ontdekken of het wel zo makkelijk én lekker is: de Tess Tasty test. Spoiler: je krijgt er sowieso trek van.

Reageer op artikel:
Video: NSMBL To The Rescue – Tasty-recepten maken met Tess
Sluiten