Man laat verlovingsring door een rooster vallen en het internet gaat stuk

Oh het internet, we love you. Een video op Twitter van een man die zijn vriendin ten huwelijk vraagt op Times Square gaat helemaal viral. De beste man was namelijk zo enthousiast dat hij de verlovingsring per ongeluk door een rooster op de grond liet vallen. Oeps.

Verloving gaat mis

Stel je even voor dat je met de liefde van je leven in New York bent. Jullie zijn op Times Square, het meest romantische plekje van de stad (NOT). Je bent helemaal over the moon en je bae vraagt je ook nog eens ten huwelijk (tussen Spiderman, hotdog kraampjes en zwervers op Times Square).

Je zegt natuurlijk ja tegen de geknielde vent voor je, maar wat er dan gebeurt, had je niet verwacht. Hij is zo blij dat hij per ongeluk de verlovingsring laat vallen in een rooster op de stoep. Een paar meter naar beneden, richting het vieze riool van NYC. Dus.

Waargebeurd verhaal

Dit is oprecht een stel overkomen afgelopen weekend en het internet gaat stuk. Volgens The Washington Post heeft de man de verlovingsring door een rooster laten vallen. De waarschijnlijk heel dure ring viel bijna drie meter naar beneden.

Het paniekerige stel riep de politie er nog bij, maar het mocht niet baten. De twee gingen weer weg, maar zijn om de een of andere reden vergeten om het incident even te melden bij de politie of contactgegevens achter te laten.

De politieagenten gingen de volgende dag terug naar de locatie waar het lukte om het rooster omhoog te halen en de ring te pakken. Maar je raadt het al: omdat het stel geen contactgegevens had achtergelaten bij de politie, konden ze de twee niet meer bereiken.

NYPD NEWS on Twitter

WANTED for dropping his fiancée’s ring in @TimesSquareNYC! She said Yes – but he was so excited that he dropped the ring in a grate. Our @NYPDSpecialops officers rescued it & would like to return it to the happy couple. Help us find them? 💍 call 800-577-TIPS @NYPDTIPS @NYPDMTN https://t.co/tPWg8OE0MQ

Vandaar dat de politie de video deelde op Twitter in de hoop dat het koppel gevonden wordt en de ring terecht komt bij de vrouw. Het internet gaat in ieder geval helemaal stuk om het voorval.

Daniel Learmouth on Twitter

@NYPDnews @TimesSquareNYC @NYPDSpecialops @NYPDTips @NYPDMTN My question is…who proposes over a grate? Seems a bit short-sighted a place to propose.

Roshan Modi on Twitter

@NYPDnews @TimesSquareNYC @NYPDSpecialops @NYPDTips @NYPDMTN OMG who proposes over a grate?!? Might as well have done it over the kitchen sink.

Goodwine on Twitter

@NYPDnews @TimesSquareNYC @NYPDSpecialops @NYPDTips @NYPDMTN > Propose over a grate > Ring slips into the sewers > …

RonSapp on Twitter

@NYPDnews @TimesSquareNYC @NYPDSpecialops @NYPDTips @NYPDMTN https://t.co/BPKA44a0hy

Lynne Lynch on Twitter

Experience the secondhand horror of watching an engagement ring fall into a grate

lolly 🌬 on Twitter

@NYPDnews @TimesSquareNYC @NYPDSpecialops @NYPDTips @NYPDMTN I need to know when they find this couple lmao

tommy on Twitter

@NYPDnews @TimesSquareNYC @NYPDSpecialops @NYPDTips @NYPDMTN https://t.co/BZbthUSGNG

Het koppel is gevonden

Maar jongens en meisjes, er heeft een echt kerstwonder plaatsgevonden. De verloofde van de man heeft namelijk de post van de politie gevonden. De social media campagne heeft gewerkt en het koppel is met de politie aan het regelen dat ze de ring terugkrijgen.

NYPD NEWS on Twitter

Thank you, Twitter. Case closed! Love, John, Daniella, and the NYPD.

Maar goed, moraal van dit verhaal? Misschien is het niet het beste idee om je liefje boven het riool in NY ten huwelijk te vragen. Is maar een idee.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Right place, right time: dit stel vindt via social media de romantische foto van hun verloving terug

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Elite Daily

Reageer op artikel:
Man laat verlovingsring door een rooster vallen en het internet gaat stuk
Sluiten