Thank God – de Oppenheim broers hebben zojuist het vierde seizoen van Selling Sunset bevestigd

We kijken al een tijdje uit naar het volgende seizoen van de glamorous Netflix serie Selling Sunset. En hoewel we allemaal een vierde seizoen verwachtten, was deze nog niet bevestigd door Netflix of de Oppenheims. Tot nu, want Brett Oppenheim himself heeft zojuist seizoen vier beloofd.

Er komt geen einde aan de million dollar huizenjacht in Los Angeles, want het volgende seizoen Selling Sunset is alweer in de maak. Tijdens een interview bij Good Morning Britain vertelden Jason en Brett Oppenheim het heuglijke nieuws.

Jason en Brett Oppenheim bevestigden het vierde seizoen van Selling Sunset

Al eerder liet Christine Quinn weten dat vierde seizoen in de problemen kwam door COVID-19, de opnames werden daardoor flink uitgesteld. Ook Jason en Brett vertellen tijdens Good Morning Britain dat het coronavirus roet in het eten gooide.

“We can expect we’ll be moving forward as soon as possible, but filming is very difficult now here in LA… everything has been delayed” vertelt Brett tijdens het interview. Het filmen is helaas dus nog niet begonnen, maar de broers laten weten dat er achter de schermen hard gewerkt wordt aan het vervolg van de show.

Selling Sunset keert terug met de hele originele cast

Er is ook goed nieuws, namelijk dat alle dames uit de originele cast terugkeren in het vierde seizoen. Gezien de haat-liefde relaties van de dames en de moordende concurrentie is het maar de vraag of ze allemaal on good terms zijn na zo’n lange tijd.

En dat zijn ze, want Brett bevestigt dat de dames stuk voor stuk weer te zien zijn in het vierde seizoen. “Everyone is going to be around, which means we’re set to see a return of Chrishell Stause, Christine Quinn and Maya Vander.”

Tijdens een interview met Glamour eerder deze maand vertelde Christine Quinn dat het wat onrustig is op kantoor. “The girls are fed up with the favouritism of Mary in the office. We don’t know who will move where. It may be the battle of the brokerages! I think season four is going to be the juiciest season ever.”

To be continued…

Glamour UK

Reageer op artikel:
Thank God – de Oppenheim broers hebben zojuist het vierde seizoen van Selling Sunset bevestigd
Sluiten