Renée
Renée | LinkedIn Fashion 14 apr 2019

Met deze simpele hack krijg je je vieze schoenen binnen no time weer wit

Als jij je schoenen ook liever wit dan vertrapt ziet, zijn vieze schoenen waarschijnlijk een doorn in het oog. Je hoeft niet langer meteen een nieuw paar Converse of Vans te kopen, want dankzij deze geniale hack is het wel héél makkelijk schoonmaken.

Vieze schoenen schoonmaken

Een beetje afgetrapt is oké, maar vieze schoenen moet je gewoon schoonmaken. Of niet meer dragen. Gelukkig hoeft dat laatste nu geen optie meer te zijn, want thank God voor slimme mensen op Twitter. Dankzij een tip van Twittergebruiker Stacey is het schoonmaken van vieze schoenen namelijk zo gedaan.

Wat heb je nodig? Niet veel. Sterker nog, waarschijnlijk heb je alles al in huis: bakpoeder en afwasmiddel. Dus zélfs als je een ramp bent met de wasmachine moet jou dit nog lukken Score.

Zo maak je je sneakers weer schoon

Om vieze schoenen weer zo wit als sneeuw te krijgen begin je met het afspoelen van je patta’s. Meng vervolgens het bakpoeder met het afwasmiddel, smeer de vieze boel in met een tandenborstel en laat het even intrekken.

Vervolgens spoel je het weer af en stop je de schoenen nog even in de wasmachine, et voilà. Je baby’s zijn weer zo goed als nieuw. Dit is wel het ultieme bewijs:

𝕔𝕒𝕥 𝕞𝕠𝕞 on Twitter

I am a miracle worker

Nog meer hacks shoeba’s weer wit te krijgen vind je hier. Geen dank!

Jani tv

Reageer op artikel:
Met deze simpele hack krijg je je vieze schoenen binnen no time weer wit
Sluiten