5x onze favoriete kerstfilms op Netflix die iedereen moet zien

Ho ho ho, wie heeft er nog meer zo veel zin in kerst? Deze periode is de perfecte tijd om onder een dekentje te kruipen met een warme kop chocolademelk. Nog beter: we kunnen weer kerstfilms kijken en gelukkig staan er een hele hoop op Netflix.

Een zoetsappige film of juist een goed, meeslepend drama, het is er allemaal. Zet de TV maar aan, want wij delen onze favoriete kerstfilms op Netflix.

Kerstfilms op Netflix

Ieder jaar tijdens kerst kijken we het liefst zo veel mogelijk kerstfilms. Netflix heeft een groot assortiment aan Christmas movies, van romantiek tot drama. Wij vertellen je onze favorieten en daar staan zowel oudere als nieuwe films tussen.

1. A Bad Boms Christmas

Wie de film Bad Moms heeft gezien en daar enthousiast over was, zal deze film zonder twijfel ook leuk vinden. De drie gestresste moeders Amy, Carla en Kiki zijn weer terug en dit keer vieren ze samen kerst. Doordat de Bad Moms dit jaar hun moeders op bezoek krijgen met kerst, worden het spannende feestdagen.

2. Love Actually

Een klassieker wat ons betreft: Love Actually. De film die in 2003 werd gelanceerd kijken we het liefst elke kerst weer (en stiekem nog vaker). In de film zien we allemaal kleine verhalen die elkaar overlappen. We volgen verschillende koppels en hun liefdesleven tijdens de kerstperiode. Plan maar vast een filmavondje in voor deze film.

3. El Camino Christmas

Kerstavond is voor een groep mensen uitgelopen op een nachtmerrie. In de film El Camino Christmas wordt een groep vastgehouden in een slijterij na een vreemde roofoverval. Terwijl ze vastzitten delen ze verborgen waarheden en vormen ze een onverwachte band. Als je, net als wij, heel nieuwsgierig wordt van dit verhaal, is het zeker het kijken waard.

4. Holiday In The Wild

Deze feelgood, romantische film moet je zeker op je lijstje zetten. Kate gaat in haar eentje op haar tweede huwelijksreis naar Afrika. Hoewel ze eigenlijk had gewild dat haar (ex) man meeging, gebeurt dit niet.  Ondanks dat ze verdrietig is, vindt ze hier een nieuw doel en een kans op romantiek door haar ontmoeting met piloot Derek Holliston.

5. The Princess Switch

Deze kerst-comedy is alles wat we nodig hebben. Vanessa Hudgens speelt hierin niet één, maar twee rollen. Het verhaal gaat over de Stacy De Nov en Margaret Delacourt. Stacy is een nuchtere banketbakster en Margaret is hertogin van Montenaro. Ze botsen tegen elkaar op en ontdekken dat ze dubbelgangers zijn. Ze maken een plan om tijdens de kerstdagen met elkaar te wisselen. Konden wij dat ook maar.

Reageer op artikel:
5x onze favoriete kerstfilms op Netflix die iedereen moet zien
Sluiten