Wil je zien – Het vijfde seizoen van Riverdale komt eraan en dit weten we al

In een tijdperk waarin niets zeker is, zijn we dolblij met iedere serie die tóch een comeback maakt op Netflix. As we speak wordt het vijfde seizoen van Riverdale opgenomen en dat is goed nieuws. Er gaan komend seizoen veel dingen gebeuren, dus wij praten je even bij.

Dat Riverdale terugkomt met een vijfde seizoen betekent nóg meer mysterie, drama en romantiek. Wij zijn benieuwd wat de makers voor ons in petto hebben.

Riverdale seizoen 5 is in de maak en dit weten we erover

Een nieuw seizoen opnemen is in tijden als deze een stuk lastiger. Aangezien je op de set met een grote groep mensen bent, is de kans op een onverwachte stop of verplichte quarantaine veel groter. Ook de cast van Riverdale gebeurde dit, want ze moesten veertien dagen in quarantaine. Riverdale’s producer Roberto Aguirre-Sacasa liet het volgende weten op Instagram.  ‘After fourteen days of quarantining 🇨🇦 and months of prep, #Riverdale Season 5 starts shooting tomorrow.’

Daarnaast deelde Roberto ook een shot uit de eerste scene. En ja hoor, daar zien we een shirtloze KJ Apa. Dat begint lekker.

Zoals het er nu uitziet blijven ze doorgaan met de opnames, maar is er zeker kans op meer vertraging. De opnames waren eerder al uitgesteld, omdat er in het gebied waar de crew filmt te weinig COVID-19 testcapaciteit is. Vandaar de veertien daagse quarantaine. Er zijn daar nog steeds te weinig tests, dus extra vertraging is mogelijk.

Gaan we nieuwe gezichten zien?

We weten dat er in seizoen vijf een hoop gaat veranderen, zo gaat de serie bijvoorbeeld zeven jaar vooruit in de tijd. Dit gaat zorgen voor een verassende verhaallijn én nieuwe gezichten. Erinn Westbrook versterkt het team en speelt de rol van Tabitha Tate, de kleindochter van Pop Tate.

Wat gaat er gebeuren in seizoen 5?

Wat we al weten is dat het seizoen begint met de diploma uitreiking en de prom van Riverdale High. De tijd op de middelbare school zit er voor Veronica, Betty, Archie, Jughead, Cheryl en de hele gang op. Het ziet ernaar uit dat we de college-jaren van de groep gaan missen, want na de diploma uitreiking maakt de serie een flinke sprong in de tijd.

‘To me high school was better than college. And since all of our characters would be going to different colleges, my instinct has been to leapfrog over four years, and kind of pick up with everyone there. I think we want to drop you in the middle of something crazy” liet maker Roberto Aguirre-Sacasa weten aan Entertainment Tonight.

Wanneer komt het seizoen op Netflix?

Zoals het er nu uitziet komt het vijfde seizoen dit jaar niet uit, maar in januari 2021. The CW publiceerde hun programma voor dit najaar en Riverdale stond daar niet op. Nog even geduld, dus.

Seventeen

Reageer op artikel:
Wil je zien – Het vijfde seizoen van Riverdale komt eraan en dit weten we al
Sluiten