Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 3 jul 2019

Dit jurkje van ZARA is zó populair dat het een eigen Instagram-pagina heeft

Een paar maanden geleden schreven we al over een viral polka dot jurkje van ZARA. Het item was razendpopulair bij influencers en het blijkt dat meer mensen zijn overtuigd om het kledingstuk te kopen. De viral jurk van ZARA is namelijk zó populair, dat het een eigen Instagram-pagina heeft gekregen.

Het begon als een grapje. Twee collega’s van een vrouw droegen dezelfde jurk op werk en zij postte er een foto van in Instagram Stories. Als snel gingen mensen foto’s inzenden van dezelfde jurk en nu is de Instagram-pagina booming.

Viral ZARA-jurk

De temperaturen zijn eindelijk hoog genoeg om bijna dagelijks met blote benen naar buiten te gaan. Dat betekent dat we massaal nieuwe rokken en jurken inslaan. Mocht je je zomergarderobe willen shoppen bij ZARA, pas dan op. Er is namelijk één jurkje dat je beter kan vermijden als je wil voorkomen dat je in dezelfde outfit als je collega aankomt op werk.

Het risico bij het vinden van de ideale jurk voor de zomer is dat andere mensen het ook de ideale jurk vinden. Dat is nu ook het geval want de polka dot jurk van ZARA is al een paar maanden razendpopulair en wordt overal gespot.

Niet gek ook, want het jurkje kost maar €49,95, is luchtig, veelzijdig en is ook nog eens leuk in de herfst met een jasje eroverheen. Draag de jurk met sneakers voor een casual look, of maak het fancy met mooie sieraden en hakken.

viral zara jurkje instagram

Instagram-pagina voor een jurk

De 28-jarige styliste Faye is de Instagram-pagina voor de stippenjurk begonnen na het ongemakkelijke modemoment tussen haar twee collega’s. Ze zegt: “In April both the art director and makeup artist turned up on set wearing the dress. I posted it on my story and it just escalated over the Easter weekend. Suddenly everyone was spotting the dress and sending it to me. I started posting the submissions and it became a bit of a game. After about three weeks the dress sightings were getting out of hand so I started the separate @hot4thespot account for the dress.”

We snappen waarom iedereen deze jurk fantastisch vindt, maar zelf slaan we ‘m liever toch over. Ben je op zoek naar leuke jurkjes voor de zomer en laat je deze ook even aan je voorbij gaan? Misschien zit hier een leuk exemplaar voor je tussen.

Farewell Taste of London, thanks for all the dresses ?? @giloscope @jennafoxton

34 Likes, 6 Comments – Hot 4 The Spot (@hot4thespot) on Instagram: “Farewell Taste of London, thanks for all the dresses ?? @giloscope @jennafoxton”

The dress is always 1 step ahead ? @losenior21

85 Likes, 7 Comments – Hot 4 The Spot (@hot4thespot) on Instagram: “The dress is always 1 step ahead ? @losenior21”

@realdonaldtrump

30 Likes, 4 Comments – Hot 4 The Spot (@hot4thespot) on Instagram: “@realdonaldtrump”

Reageer op artikel:
Dit jurkje van ZARA is zó populair dat het een eigen Instagram-pagina heeft
Sluiten