Anna
Anna Fashion 11 juni 2012

Visual Diary Anna: In Parijs voor Roland Garros

Anna is mede-oprichtster van NSMBL en heeft als doel vrouwen elke dag te voorzien van de meest recente nieuwtjes, de leukste shopadressen, musthaves op gebied van fashion en beauty en de fijnste reisverslagen.

 
‘Als iemand me een jaar geleden had verteld dat mijn leven er nu zo uit had gezien, had ik diegene nooit geloofd. De afgelopen weken leef ik echt in een droom, waardoor ik niet eens door heb hoe hectisch mijn schema daadwerkelijk is. Na mijn trip naar Curaçao vloog ik vrijwel direct door naar Philadelphia, waarna ik letterlijk vanuit Schiphol de trein pakte naar Parijs. Normaal gesproken ga ik op reis voor een mode-event of een culturele ervaring, maar dit keer mocht ik iets beleven waar heel veel mensen van dromen! Met Moët & Chandon bezocht ik samen met mijn lieve vriendin en partner in crime Sabrina, blogger Leroy en journalist Arjan niet alleen het geweldige landhuis van Moët, maar mochten we als klap op de vuurpijl de kwartfinales van tennisspektakel Roland Garros bijwonen. Onwerkelijk hoe geweldig mooi dit allemaal is! Kijk mee in mijn overvolle diary (sorry voor de overload van foto’s) en klik op de foto’s voor een vergroting en tekst.’

 

PS: Volg mij ook op Twitter voor meer updates!

Betoverend landhuis
‘Het avontuur begon met een bezoekje aan de op twee na grootste champagnewijnkelder van de wereld, die van Moët & Chandon in de magische groene streek van Epernay, Frankrijk. Hier kregen we kookles van de te schattige topkok Pascal, die al meer dan twintig jaar vaste kok is voor Moët én favoriet is bij veel sterren zoals Scarlett Johansson. Zij weigert zelfs op Moët evenementen te verschijnen als hij niet het eten kookt. Daarna mochten we dineren in het mega exclusieve Château de Saran, dat ooit diende als het jachtlandhuis van de bekende champagnefamilie. Hier kun je alleen komen op uitnodiging, en vrijwel alle grote sterren zoals Leonardo DiCaprio, Lenny Kravitz en Scarlett hebben hier geslapen en gegeten. Het huis is onwerkelijk mooi en er hangt bijna een spookachtig gevoel als je binnenkomt! Het diner was uiteraard verrukkelijk!;
 

Roland Garros
‘Na het magische Epernay was het tijd voor Roland Garros. Het was voor mij de eerste keer dat ik een tenniswedstrijd in het echt zag, maar de regels zijn voor een leek verrassend makkelijk en Nadal is nou niet bepaald een straf om naar te kijken. Daarnaast zaten we praktisch vooraan, hoe bizar! Na twee kwartfinalewedstrijden was het tijd voor een diner bij hotspot Georges en cocktails bij nog fijnere hotspot Hotel Costes (beiden aanraders voor als je in Parijs bent). Al met al een waanzinnige ervaring om nooit te vergeten!’
 

Fotografie: Anna Nikbakht Nooshin // AfterDRK // Leroy

Reageer op artikel:
Visual Diary Anna: In Parijs voor Roland Garros
Sluiten