Trix Jacobs
Trix Jacobs Fashion 10 jan 2019

Dit huis-tuin-en-keukenmiddeltje verwijdert vlekken uit suède

Als je een avondje gaat stappen, laat je jouw suède broek of schoenen waarschijnlijk in de kast liggen. Gegarandeerd dat daar vlekken op komen. Gelukkig hebben we nu eindelijk een wondermiddel gevonden dat ons een handje helpt.

Als je ook maar een beetje onhandig bent, zijn vlekken niet te vermijden. Je mooie kleren worden hier de dupe van en het is een hele kunst om de vlekken eruit te krijgen. Zeker bij suède is dit een moeilijke taak. No worries, we hebben nu een makkelijke hack gevonden die de vlekken verwijdert.

Het magische trucje

Een mooie suède broek of een paar suède hakken zijn vaak het slachtoffer van vlekken. Je draagt ze natuurlijk met liefde, maar dat betekent wel dat ze wat te verduren krijgen. Nu is er dus een hack opgedoken die ons leven gaat redden. Het schijnt dat micellar water onze reddende engel is. Geen gek product waarvoor je de hele stad moet rondfietsen, dus. Waarschijnlijk staat dit wondermiddeltje gewoon bij je in het badkamerkastje.

Appeltje eitje

Op Twitter liet een vrouw het resultaat zien van dit trucje. Haar hoge hakken zaten onder de vlekken dus een schoonmaakbeurt konden ze wel gebruiken. Ze gebruikte haar favoriete micellar water van Garnier op een watje en behandelde daarmee de vlekken. Deze verdwenen als sneeuw voor de zon en de hakken zagen er weer gloednieuw uit.

kiera on Twitter

micellar water has just took all the stains out my suede heels ??? everyone needs to try this

Massaal aan het micellair water

Het trucje is al meer dan 11.000 keer geretweet en gaat dus viral op Twitter. Iedereen is door het dolle heen en probeert het uit. Logisch natuurlijk, want dit is echt een life saver. Het werkt natuurlijk niet alleen op schoenen, maar ook op andere kledingstukken.

Katie Crooke on Twitter

So cleaning suede heels with micellar water actually works?? (allow how ratchet my heels were I’ve no idea how?)

Dit is echt de uitvinding van de eeuw. Nu kan je gewoon die suède broek aandoen tijdens een avondje uit.

Met deze simpele hack krijg je je vieze schoenen binnen no time weer wit

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


 

Pretty 52

Reageer op artikel:
Dit huis-tuin-en-keukenmiddeltje verwijdert vlekken uit suède
Sluiten