Laura Gommans
Laura Gommans Video 18 aug 2017

Vlog: Laura en Malu gaan naar het vetste festival ooit in Las Vegas

Las Vegas is één van die plekken die ik (NSMBL’s Laura) altijd op mijn bucket list had staan, maar waarvan ik niet verwachtte dat ik er anytime soon naartoe zou kunnen.

Daarom sprong ik een gat in de lucht toen JBL me uitnodigde om naar Las Vegas te komen voor de eerste editie van JBL Fest – en Malu mocht mee! Het beloofde een verschrikkelijk vette week te worden met een pool party (met Flo Rida!), een Grammy-feestje met Quincy Jones en een huge optreden van DNCE en Demi Lovato.

In het eerste deel van onze vlog zie je hoe we Vegas induiken en lekker gaan shoppen en eten bij wereldberoemde casino-hotels als Caesars Palace en The Venetian. Ook gaan we naar een mega gaaf Grammy-feest in The Bellagio, waar ik een hele tijd heb gepraat met mega-muziekproducer en één van mijn helden, Quincy Jones.

In het tweede deel van de vlog gaan we naar een pool party waar de cast van Entourage nog van onder de indruk zou zijn. De hele middag cocktails slurpen in het zwembad en dansen op de meest epic zomerhits, allemaal onder begeleiding van Flo Rida. De volgende dag brengen we een bezoekje aan het profielfoto-waardige Neon Museum en maken we een roadtrip door Red Rock Canyon. ’s Avonds is het tijd voor DNCE en Demi Lovato!

In samenwerking met JBL

Reageer op artikel:
Vlog: Laura en Malu gaan naar het vetste festival ooit in Las Vegas
Sluiten