Vlog: Laura ging naar de première van Fifty Shades Darker in LA!

Soms moet ik mezelf toch even in mijn arm knijpen: ik mag zo veel leuke dingen doen!

Van Universal Pictures mocht ik naar LA om daar aanwezig te zijn bij de wereldpremière van Fifty Shades Darker. Mijn kans om Jamie Dornan te veroveren (spoiler: totáál niet gelukt). Bekijk hier mijn vlog over de reis:

De première was geheel in de meeslepende Fifty Shades-stijl: we mochten eerst naar een gemaskerd bal, wat voor Christian Grey natuurlijk wekelijkse kost is, maar voor mij wel écht heel bijzonder was! Daarna gingen we door naar het uiterst Theater at Ace Hotel. Wat is het daar móói!

Dit was de allereerste vertoning van de film: De hoofdrolspelers (Dakota Johnson en Jamie Dornan), de regisseur, de schrijfster van de boeken, en alle overige acteurs en makers zaten in de zaal, wat ervoor zorgde dat er bij elke scène ergens in de zaal wel een luid gejoel klonk. Dat maakte deze filmervaring nog bijzonderder: iedereen was zó enthousiast!

Yes, Fifty Shades Darker is nóg sexier dan het eerste deel, er zitten meer grapjes in en het verhaal is wat liever. Dit is het perfecte avondje uit met je vriendinnen óf met je liefde. Wij zijn heel benieuwd wat je ervan vindt. Hij draait vanaf vandaag in de bioscoop!

Reageer op artikel:
Vlog: Laura ging naar de première van Fifty Shades Darker in LA!
Sluiten