Sharon
Sharon Fashion 1 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Volgens de chiropractor mag je tas niet meer wegen dan dit


Schoudertas // Of ‘m nu schuin hebt hangen of los aan één schouder: het is beter als je schoudertas maximaal 10% van je lichaamsgewicht weegt. Wanneer je bijvoorbeeld 60 kilo weegt, mag je tas dus maximaal 6 kilogram wegen. Ook niet geheel onbelangrijk is de strap: hoe dikker, hoe beter. Het beste kun je ook je schouders afwisselen, maar hebben we niet allemaal zo’n vaste ‘tasschouder’?


Rugtas // Dragers van de rugtas mogen iets meer meenemen! Het dubbele gewicht als de vorige om precies te zijn, dus maximaal 20% van je lichaamsgewicht. Zorg er wel voor dat de onderkant van je tas rond je middel hangt. Op die manier matcht het met je natuurlijke vormen van je lichaam.


Tote // Met zijn kleine hengsels past deze tas niet over je schouder en dus moet je ‘m om je arm dragen. Hou het gewicht hiervan onder de 4,5 kilogram.


Clutch // Zonder hengsel kun je een clutch alleen in je handen of onder je arm vasthouden. Maak ‘m dan niet zwaarder dan zo’n 2,5 kilogram. Zit er wel een hengsel aan voor om je pols? Dan is 2,5 kilogram ook de max.

Benieuwd wat de tassentrends zijn voor dit najaar? Check dan dit artikel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Volgens de chiropractor mag je tas niet meer wegen dan dit
Sluiten