Weg met dat mesje – de volle bos schaamhaar is terug van weggeweest

De kans is groot dat jij regelmatig in de meest onmogelijke houdingen onder de douche staat om je ~benedenen~ bij te houden. Toch, als we Vogue mogen geloven, zullen we binnenkort allemaal ons scheermesje vaarwel zeggen.

Doei doei scheermes

Schaamhaar is altijd al een interessant onderwerp geweest. Trends in schaamhaarland komen en gaan sneller dan je ‘scheerschuim’ kunt zeggen. Dus het is niet geheel ondenkbaar dat we binnenkort de populaire alles-moet-weg-trend weer omruilen voor een volle bos. Het grote verschil met vroeger zou hierbij zijn dat we niet helemáál voor wildgroei gaan. Het scheermesje hoeft nog niet ritueel verbrand te worden; veel vrouwen kiezen tegenwoordig voor hun eigen, meer natuurlijke take op de Brazilian.

De reden voor deze verschuiving zou natuurlijk gewoon kunnen zijn dat trends in de loop der tijd nou eenmaal veranderen. Verder is het ook aannemelijk dat een ‘natuurlijke’ levensstijl steeds meer zijn intrede maakt in de maatschappij. Het laten staan van steeds meer schaamhaar daar een verlengde van is.

Dit kun je verwachten als je voor het eerst je bikinilijn laat waxen

Vogue

Reageer op artikel:
Weg met dat mesje – de volle bos schaamhaar is terug van weggeweest
Sluiten