YES – De eerste volledige trailer van Aladdin is er

Daar is-ie dan: de langverwachte trailer van de live-action remake van Aladdin. We zien de Nederlandse Marwan Kenzari, we zien een gigantische grot en natuurlijk zien we ook een blauwe Will Smith als Geest.

De Aladdin-trailer

Nadat we afgelopen oktober de teaser van Aladdin zagen, konden we al niet meer wachten. En nu is hij er dan toch echt: de trailer van Disney’s Aladdin remake. Bekijk ‘m snel hieronder.

Disney’s Aladdin on Twitter

Your life begins now… Aladdin”. Watch this special look at Disney’s #Aladdin, in theaters May 24. https://t.co/6kgsmxUtam

Twitter is niet blij

Waar wij staan te juichen om de trailer, is niet iedereen even blij. Waarom? De Geest zou in deze remake totaal niet lijken op hoe we ‘m kennen uit de tekenfilm. Waar de Geest in de originele film namelijk een mollige gezelligerd is, is het in deze nieuwe film een – gaan we dit echt zeggen – semi-aantrekkelijke blauwe, gespierde man? Weird, we know. We snappen de ophef dus wel. Toch kunnen we er niet echt wakker van liggen. De trailer is er, dus wij zijn blij. Benieuwd wat Twitter allemaal te zeggen heeft? Lees het hieronder.

Jarett Wieselman on Twitter

This is NOT IT #Aladdin 😬😬😬

Fat Kid Deals on Twitter

NOPE. NOPE. NOPE. I AM NOT HERE FOR THIS. Get the OG Aladdin on Blu-Ray instead of whatever that bootleg CGI trash that I just seen. https://t.co/wT4afbtzEj

Tyler Duke on Twitter

Will Smith just blue himself. #Aladdin https://t.co/6VcrJwLylT

Twitter / Account Suspended

From breaking news and entertainment to sports and politics, get the full story with all the live commentary.

Rebecca Iannucci on Twitter

It turns out that Will Smith’s #Aladdin Genie will haunt my nightmares

De film zal op 24 mei 2019 in de Verenigde Staten in première gaan.

Reageer op artikel:
YES – De eerste volledige trailer van Aladdin is er
Sluiten