Anne Smits
Anne Smits Love & Life 2 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

Om deze redenen wil jij vooral nog even single blijven

Deze maand focust NSMBL zich op alle singles onder ons. Zo spreken we experts en delen wij alles wat je moet weten om happy single door het leven te gaan. Want vrijgezel zijn, heeft heel veel voordelen waar jij je misschien totaal niet bewust van bent. Dus zet je zoektocht naar een partner even on hold en lees hier waarom jij extra moet genieten zolang je vrijgezel bent.

Singles opgelet!

Hot girl summer komt eraan: om deze redenen ga jij extra genieten van je vrijgezelle leven

Het hebben van een partner kan ontzettend leuk zijn. Maar dat betekent niet dat single zijn minstens net zoveel voordelen heeft. Om deze redenen is vrijgezel zijn namelijk heel erg goed voor je. En pas op voor de mannen deze zomer. Mannen worden namelijk sneller verliefd bij mooi weer.

Je hebt meer me time

Waarschijnlijk leid jij een druk bestaan, met werk of studie en ook nog een hoop sociale contacten die je tegelijkertijd wilt onderhouden. Met nog een partner erbij, gaat ook nog eens een groot deel van of al jouw overige vrije tijd naar hem of haar. Wanneer je single bent, kan jij deze vrije tijd perfect besteden aan me time. De rustmomenten die je met jezelf doorbrengt, zijn essentieel voor een gelukkig leven met zo min mogelijk stress. Vrijgezel zijn biedt de ruimte om extra gelukkig te zijn of te worden met jezelf. Benut deze tijd en kans dan ook goed om van jezelf te (leren) houden. Pas dan kan je jezelf openstellen voor een toekomstige relatie.

Je leeft een spontaner leven

Wanneer je single bent, kan je gaan en staan waar je wilt zonder dat een partner daar iets van kan vinden. Sta jij het hele weekend graag in de kroeg of zoek jij juist graag de rust op: jij kan precies doen waar jij zin in hebt. Tegelijkertijd biedt een vrijgezel leven de mogelijkheid om spontaner te leven, aangezien je met niemand rekening hoeft te houden. Wil jij een lange reis maken, studeren in het buitenland of misschien wel een carrière waar heel veel tijd in gaat zitten? Pak alle kansen die voorbij komen en doe waar jij je goed bij voelt.

Je hebt geen schoonfamilie waar je rekening mee hoeft te houden

Hoe leuk schoonouders ook kunnen zijn, je hebt niet altijd zin in de verwachtingen die ze van je hebben. Zo heeft de ene schoonmoeder of -vader bijvoorbeeld de verwachting dat je vaker dan jij zelf wilt je koppie laat zien of je wordt gek aangekeken zodra je niet op elke familieverjaardag komt opdagen. Ben jij single, dan heb jij hier natuurlijk absoluut niet mee te maken. En hoe lekker is dat?

Je wordt sneller fit

Wist je dat singles vaak meer sporten dan mensen die in een relatie zitten? Wanneer je vrijgezel bent, kan jij de tijd die een relatie met elkaar doorbrengt natuurlijk goed gebruiken om te sporten. Bovendien word jij als single niet verleid om samen op de bank te zitten.

Met deze tips kom jij uit die vervelende maar oh zo normale relatiedip

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.