Wait what? Dankzij deze simpele tool kijk je wereldwijd al je favoriete series en films

Het is geen geheim dat we bij NSMBL het liefst de hele dag films en series kijken. Sterker nog: als het aan ons ligt bingewatchen we letterlijk alles wat online staat. Helaas is er één probleem: het is niet mogelijk om wereldwijd al je favoriete series en films te kijken. Geen paniek, NSMBL geeft jou een oplossing.

In Nederland zijn namelijk lang niet alle internationale films en series beschikbaar. Daarnaast is het in het buitenland vaak moeilijk om je Nederlandse dosis entertainment te ontvangen. Mega irritant, maar er is een oplossing.

Wereldwijd je films en series kijken

bingewatcher, herken je één van de volgende problemen? Je loopt stage in het buitenland en komt erachter dat het hier niet mogelijk is om je favoriete Nederlandse serie te volgen. Of misschien ben je op vakantie met je *zucht* schoonouders en kan je je favoriete serie niet in New York kijken waardoor je met ze moet socializen. Of misschien heb je gehoord van die nieuwe Amerikaanse film met hottie Ryan Gosling, maar is deze in Nederland niet beschikbaar.

Dat is allemaal hartstikke irritant, maar wij hebben dé oplossing voor je. En wat al helemaal goed nieuws is, is dat je hier totaal geen moeite voor hoeft te doen. Dankzij een VPN-verbinding kan jij namelijk voor een prikkie wereldwijd al je favoriete films, series en streams bingewatchen. Winnen.

De voordelen van een VPN-verbinding

Op die manier is het volledige Amerikaanse aanbod op streamingdiensten ineens beschikbaar. Dat betekent dus nog veel meer sociale activiteiten met je familie afzeggen om thuis films en series te kijken met je vrienden. Maar dat is nog niet alles. Als jij een periode in het buitenland zit, kan je nu ook moeiteloos je Nederlandse watch list afwerken. Ben je in Shanghai en wil je je favoriete influencer op Youtube blijven volgen? Dat is nu geen enkel probleem meer.

Dit klinkt misschien een beetje sketchy, maar geloof ons als we je vertellen dat dit juist superveilig is. Een VPN-verbinding biedt enorm veel veiligheid, bescherming én vrijheid. Je kan er dus al je films en series door kijken, maar je krijgt bijvoorbeeld ook kortingen op vluchten. Daarnaast is aan je scriptie werken in je favoriete koffiezaakje op een openbaar WiFi-netwerk ook ineens niet meer onveilig.

Zo werkt het

We geven toe dat het klinkt als een ingewikkeld en technisch verhaal, maar dat is absoluut niet zo. Een VPN-verbinding wordt gebruikt om je internet om te leiden via de Verenigde Staten. Dat betekent dat streamingdiensten en websites ineens een Amerikaans IP-aderes registreren. Resultaat? Je krijgt toegang tot alle bestaande films, series en andere streams.

Door simpelweg een betaalbaar abonnement af te sluiten dat bij jou past heb je binnen no-time geen last meer van filmblokkades, hackers, online adverteerders, internetproviders én de overheid. Kijk, daar worden we nou blij van.

In samenwerking met VPN Gids

Reageer op artikel:
Wait what? Dankzij deze simpele tool kijk je wereldwijd al je favoriete series en films
Sluiten