Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 18 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Wraak: Vriendin van The Chainsmokers’ Alex zet cheating video op Instagram

Het is ongelooflijk ellendig als iemand je bedriegt. We zijn er geen voorstander van om dan zijn auto in elkaar te raggen of al zijn spullen in de gracht te tyfen, maar we vinden het ook wel lekker als iemand er niet zomaar mee wegkomt.

Tori Woodward had tot voor kort verkering met Alex Pall van het succesvolle duo The Chainsmokers. Toen ze erachter kwam dat hij vreemd ging, nam ze publiekelijk wraak.

chainsmokers-vreemdgaan

Wraak na vreemdgaan

Tori kreeg beveiligingsbeelden te zien waarop Alex een blondine zoent en vasthoudt. Om aan de wereld te laten weten wat een enorme klootzak haar ex-vriend is, deelde ze de filmpjes in haar Instagram Story. “They’ll look you in the eyes and tell you they love you. Then destroy you without a second thought,” schreef Tori bij één van de filmpjes.

Lame Instagram model

Kort daarna werden de filmpjes verwijderd omdat ze niet zouden voldoen aan de Community Guidelines. Tori schreef een post waarin ze uitlegt dat ze hem meerdere keren had gevraagd naar vrouwen waar ze geen goed gevoel bij had. Hij vertelde haar keer op keer dat ze zich zorgen maakte om niets en dat hij die vrouwen nog nooit had aangeraakt. Hij noemde ze de ‘psycho bitch’ uit Las Vegas en de ‘lame Instagram model’.

If there was ever a time to hold powerful men accountable for their disgusting behavior it’s now,” schrijft Tori in een andere post. Damn, right, girl. Als je een vreemdgaande klootzak bent, mag je zelf op de blaren zitten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wraak: Vriendin van The Chainsmokers’ Alex zet cheating video op Instagram
Sluiten