Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 1 februari 2019

Een vriendin van mij #1: Wat als je met handboeien vastzit en de sleutels kwijt bent?

Je kent ze wel. Verhalen van vriendinnen die de in grappige of interessante situaties zijn beland door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. Gek of bijzonder, gênant of juist inspirerend, het komt allemaal aan bod.

Een vriendin van mij…

Deze eerste video van ‘Een vriendin van mij’  staat in het teken van de dag van de liefde, oftewel Valentijnsdag. Drie mensen vertellen over de invloed die sekstoys hebben gehad op het seksleven van een vriend(in) en diens partner. Want, als er een dag in het jaar perfect is om aan de slag te gaan met een speeltje, is het Valentijnsdag wel.

Zo vertelt Dani bijvoorbeeld over een vriend die op date ging met op afstand bestuurbare buttplugs, en heeft Marleen een vriendin met een hilarisch verhaal over handboeien. Benieuwd naar deze verhalen? Kijk dan hieronder de video.

Een vriendin van mij… #1 Handboeien, trillende buttplugs en meer… Episode 1

Iedereen kent ze wel, verhalen van vrienden, of vrienden van vrienden, die iets bijzonders hebben meegemaakt met een seksspeeltje. Van een spannendere relatie tot awkward situations. In tien afleveringen worden de meest pikante, komische en ontroerende verhalen over seksspeeltjes gedeeld met jullie. ‘Een “vriendin” van mij…’ wordt mede mogelijk gemaakt door EasyToys.

Heb jij nou ook ‘een vriendin’ die je een veel spannender seksleven gunt dan dat ze nu heeft? EasyToys weet precies wat jij oeps, je vriendin nodig heeft en biedt rondom Valentijnsdag enorm leuke acties aan, die de dag van de liefde nét dat extra beetje sexy maken.

Maak je liever zelf kans op een sexy speeltje voor tussen de lakens? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en wie weet ben jij wel de gelukkige winnares van een EasyToys sekstoy.

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Een vriendin van mij #1: Wat als je met handboeien vastzit en de sleutels kwijt bent?
Sluiten