Een vriendin van mij #2: Wat als je familie je collectie sekstoys vindt?

Je kent ze wel. Verhalen van vriendinnen die de in grappige of interessante situaties zijn beland door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. Gek of bijzonder, gênant of juist inspirerend, het komt allemaal aan bod.

Een vriendin van mij…

Deze tweede video staat in het teken van de lente, het seizoen waarin alles weer tot bloei komt, zo ook de liefde. De zon laat zich weer vaker zien en dat zorgt ervoor dat we elkaar weer net iets liever vinden dan tijdens de donkere winterdagen. Misschien pakken we er tijdens de lente dan ook wel sneller een seksspeeltje bij, om ook ons seksleven weer op te laten bloeien.

In deze video vertellen drie mensen over hoe een seksspeeltje ervoor heeft gezorgd dat een relatie gered werd, hoe een kleine collectie aan toys voor een gênant familiemomentje zorgde en hoe iemand door een discreet ontworpen sextoy maar net door het oog van de naald kroop. Benieuwd naar deze verhalen? Kijk dan hieronder de video.

Een “vriendin” van mij #2: Succes met de Womanizer en sex met een zaklamp!

Iedereen kent ze wel, verhalen van vrienden, of vrienden van vrienden, die iets bijzonders hebben meegemaakt met een seksspeeltje. Van een spannendere relatie tot awkward situations. In tien afleveringen worden de meest pikante, komische en ontroerende verhalen over seksspeeltjes gedeeld met jullie. Heb jij ook een “vriendin” die wel een speeltje kan gebruiken?

Heb jij nou ook ‘een vriendin’ die je een veel spannender seksleven gunt dan dat ze nu heeft? EasyToys weet precies wat jij oeps, je vriendin nodig heeft en biedt deze lente enorm leuke acties aan, die het voorjaar nóg leuker maken dan het al is.

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Een vriendin van mij #2: Wat als je familie je collectie sekstoys vindt?
Sluiten