Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Love & Life 17 jul 2020

Vriendinnen met Khloé Kardashian worden? Deze 3 sterrenbeelden zouden goed met haar kunnen

Gevalletje je hebt er niks aan, maar wel leuk om te weten: er zijn drie sterrenbeelden die goed bij Khloé Kardashian zouden passen. Of dat nou op het gebied van vriendschap of liefde is. Haar sterrenbeeld is kreeft, en kreeften zijn sentimenteel, gevoelig en subtiel.

Niet gek dus dat de sterrenbeelden die deze eigenschappen delen, het beste bij Khloé Kardashian zouden passen. Welke drie dat zijn? Je leest het hier.

3 sterrenbeelden vriendschap Khloé Kardashian

Khloé Kardashian is een waterteken en behoort tot de sterrenbeelden die emotioneel intuïtief zijn, een grote verbeeldingskracht en over het algemeen een groot hart hebben. De Kardashian zou op liefdesgebied het beste klikken met een ander watertekens.

Déze drie sterrenbeelden zouden in ieder geval een klik hebben met Khloé Kardashian.

1. Stier

De stier is iemand die zicht goed over kan geven. En dat zorgt ervoor dat hij of zij goed zou passen bij een kreeft zoals Kardashian. Wat wel een puntje kan zijn, is dat de stier de tijd kan nemen voor iets. Laat dat net hetgeen zijn waar de kreeft iets meer moeite mee heeft.

Zodra de stier zich comfortabel genoeg voelt om emoties over te brengen, zal Khloé Kardashian er zijn om een luisterend oor te bieden. Bij wijze van dan, hè.

2. Schorpioen

De schorpioen is net als de kreeft een waterteken. Maar waar de kreeft lief is, is de schorpioen moody en wat gereserveerder. Twee exen van Khloé Kardashian waren schorpioen, Lamar Odom en French Montana. Niet gek dus dat ze wel met een schorpioen kan opschieten.

In de schorpioen vind de Kardashian een partner in crime waar ze een diepere laag emoties mee kan delen. Onthoud wel dat de breuk met Lamar heel pijnlijk en chaotisch was. Makkelijk is het niet.

3. Vissen

Vissen is een ander waterteken wat goed bij Khloé Kardashian zou passen. Het is het meest dromerige teken van alle drie. Kreeftjes worden aangetrokken doordat Vissen ambitieus zijn. Tristan vreemdganger Thompson had ook het sterrenbeeld Vissen.

Khloé Kardashian had – net zoals haar andere exen met een waterteken – met Tristan Thompson een emotioneel beladen relatie. Toch is er iets met Khloé Kardashian en watertekens.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Vriendinnen met Khloé Kardashian worden? Deze 3 sterrenbeelden zouden goed met haar kunnen
Sluiten