Vriendje raakt in paniek nadat zijn vriendin hem vraagt een legging te kopen

Zelf weten we er alles van: de struggles die we dagelijks ervaren als vrouw. Het is nog fijner als ook jongens eens begrijpen dat ons leven soms best zwaar kan zijn. De Britse Taylor-Anne maakte het mee: ze stuurde haar vriendje Tim op pad om een legging te kopen en dat ging niet helemaal volgens plan.

Legging struggles

Toen Tim aan het winkelen was, vroeg Taylor-Anne of hij ook even een legging voor haar mee kon nemen. “I was at work all weekend and needed some new leggings and didn’t have the time, so I asked him to grab me some.” Geen probleem, zou je denken, maar Tim had nog nooit eerder een legging gekocht. Er ging een wereld voor hem open: leggings zijn er immers in verschillende soorten lengtes, diktes én kleuren. Oja, en sommige leggings hebben zelfs een rits. Wow.

Taylor-Anne vond de reactie van haar vriend zo hilarisch dat ze het deelde met de rest van de wereld:

Tweet gaat viral

De tweet heeft inmiddels al meer dan 15.000 retweets. Dat had Tim vast niet verwacht toen hij zoekend door de winkel liep. Een paar dagen na de tweet komt Taylor-Anne wel met een nieuwe tweet waarin ze opkomt voor haar vriendje (hallo relationship goals):

Vrouwen reageren massaal op de tweet, voornamelijk met bevestiging dat hun vriend precies hetzelfde is. Zo schrijft iemand dat haar vriend precies dezelfde reactie had toen hij conditioner moest kopen en daar nog nooit van had gehoord, en hoopt een ander dat andere mannen steun vinden in dit verhaal: ‘I hope my husband reads this and realises he’s not alone‘.

Buzzfeed

Reageer op artikel:
Vriendje raakt in paniek nadat zijn vriendin hem vraagt een legging te kopen
Sluiten