10 signalen dat je een vriendschap voor het leven hebt gesloten

Een vriendin voor het leven hebben is net zo fijn als een fles vodka leegdrinken op de zaterdagavond en een festival in de zomer. Maar hoe weet je of je de Hailey bij je Kendall hebt gevonden? De volgende signalen wijzen erop dat je een ride or die naast je zijde hebt:

1. Ze kent je diepste geheimen

Als je het aan durft om aan haar je geheimen te vertellen, dan weet je dat je een bijzondere band hebt opgebouwd met iemand. Vertrouwen jullie elkaar blindelings? Dan wil je haar nooit meer laten gaan.

2. Ze kent je beste en slechtste eigenschappen

Een goede vriendin kent niet alleen je goede eigenschappen, maar weet ook wat je zwakke punten zijn. Niet dat het voor haar een probleem is, want ze weet hier hartstikke goed mee om te gaan.

3. Ze vertelt je altijd de waarheid

Deze vrouw vertelt je altijd de waarheid. Zelfs als je het niet wil horen. Maak je een verkeerde beslissing? Dan hoor je het van haar, maar ze zal je altijd blijven steunen.

4. Ze houdt je een spiegel voor

Een vriendin voor het leven is niet bang om jou een spiegel voor te houden. Ze zorgt ervoor dat je met beide benen op de grond blijft staan en daar ben je haar voor altijd dankbaar voor.

5. Ze is de eerste persoon die je appt

Gebeurt er iets in jullie leven? Dan twijfel je niet over wie je als eerste appt. Dat is je beste vriendin.

6. Ze is altijd in om met jou op stap te gaan

Je hoeft haar maar te vragen of ze een biertje wil drinken en ze is down. Spontaniteit is jullie tweede naam.

7. Ze is niet boos als je niet meteen appt

Deze meid snapt het als jij druk bent en daarom verwacht ze niet binnen een minuut een berichtje als zij je iets heeft gestuurd.

8. Ze luistert naar al je verhalen

Een vriendin voor het leven luistert met liefde naar de verhalen die jij te vertellen hebt. Ze kent je soms nog beter dan jij jezelf kent.

9. Ze weet wat je grootste dromen zijn

Natuurlijk lig je altijd met haar in een deuk, maar aan de andere kant voeren jullie tot diep in de nacht gesprekken over jullie grootste dromen. Een carrière in New York, verhuizen naar Indonesië… Ze weet wat jij wil in het leven.

10. Ze is er voor je in goede en slechte tijden

Relatie verbroken? Je beste vriendin is er voor je om je op te vrolijken. Ze vindt het niet meer dan normaal om naar je te luisteren, je advies te geven en flessen alcohol leeg te drinken met je om je zorgen te vergeten.

Reageer op artikel:
10 signalen dat je een vriendschap voor het leven hebt gesloten
Sluiten