Waarom het helemaal hartstikke dikke vette prima is om vrijgezel te zijn

Je hebt met niemand anders rekening te houden dan met jezelf, er is niemand die boos op je wordt omdat je haar verliest en je hoeft je nooit zorgen te maken om waar je partner nu weer uithangt. Het leven als vrijgezelle vrouw is lang zo slecht nog niet.

Op 11 november is het weer Singles Day. Nu zou je op deze dag als een zielig hoopje mens de hele dag onder de dekens kunnen kruipen met een fles wijn en een berg chocola, maar je kunt het ook anders aanpakken. Het leven als vrijgezelle vrouw is namelijk helemaal zo slecht nog niet. Denk maar eens aan alle voordelen van een single bestaan. We sommen er even een paar voor je op.

Als jij vier keer per week pizza wilt eten, dan doe je dat

Waarom zou je moeite doen om een ingewikkelde maaltijd in elkaar te flansen wanneer je dat ook gewoon niet kunt doen? Heb je trek in pizza, then pizza it is. Dag AVG’tje komt later wel weer.

Er is niemand die klaagt over het feit dat je haar verliest

Soms lijkt het erop dat manspersonen louter en alleen bestaan om te kunnen klagen over het feit dat ze een haar van je hebben gevonden. Boohoo, big deal. Haar valt uit. Als je daar controle over had, zou je er wel voor zorgen dat dat niet gebeurde. Als vrijgezelle vrouw is er niemand die constant aan je kop loopt te zeuren over het feit dat er een haar op de grond ligt.

Je weet precies wat je leuk vindt in bed en hell no dat je hier een bedpartner voor nodig hebt

Hoewel het natuurlijk fijn is om lekker tegen iemand aan te kunnen kruipen in bed, heb jij echt geen bedpartner nodig om tot je hoogtepunt te komen. Je weet precies wat je lekker vindt en welke tools je daarvoor nodig hebt. En guess what, om die toolbox in je nachtkastje verder uit te breiden heeft EasyToys speciaal voor Singles Day een heel leuke actie opgezet.

Niemand vraagt waar je blijft

Het is nog supergezellig op de vrijdagmiddagborrel en je wilt eigenlijk nog lang niet weg. Maar, thuis zit er iemand op je te wachten met een warm bordje boerenkool. Bummer. Dit probleem ken jij niet, want het enige wat er thuis op je zit te wachten is een dode plant. En die blijft nog wel even dood. Ja lekker, doe nog maar een biertje.

Je hebt maar een beperkt aantal sociale verplichtingen

Derde kerstdag? Nope, nope, nope. Je gaat op eerste kerstdag keurig met je familie rond de kerstboom zitten, waarna je tweede kerstdag omdoopt tot chillmas. Voor jou geen gedoe met schoonfamilie en ‘hoe heet die dochter van de zoon van je achternicht ook alweer?’-gedoe. Je badjas, een fles goede wijn, Thuisbezorgd en Netflix is alles wat jij met chillmas nodig hebt.

Je kunt dragen wat jij leuk vindt

Natuurlijk kun je dit ook als je een relatie hebt. Toch houd je dan meestal wel enigszins rekening met wat de ander leuk vindt. Draag jij bijvoorbeeld heel graag die knalroze fur coat, maar vindt je partner die verschrikkelijk? Dan zul je die waarschijnlijk toch laten hangen als jullie samen op stap gaan. Nu kun je dat ding helemaal kapotdragen. Kan jou het schelen wat iemand ervan vindt.

Je scheert je alleen wanneer jij daar zin in hebt

Je kunt gerust een wedstrijdje ‘hoe lang kan mijn okselhaar maximaal worden’ met jezelf houden, en niemand die het doorheeft. Oh, nog een pluspunt: als je je down under een tijdje niet hebt geschoren, kan het behoorlijk gaan kriebelen, toch? Drie keer raden hoe je dit probleem vermijdt… door het gewoon helemaal niet meer bij te houden. Hoppa, opgelost.

Je bed is ineens twee keer zo groot

Je wordt nooit klappertandend van de kou wakker omdat je partner als een coconnetje in de dekens ligt. Je wordt niet op het randje van het bed wakker omdat vriendje- of vriendinnetjelief het concept ‘delen’ niet kent, en je wordt niet middenin de nacht wakker van iemand die een boom om ligt te zagen. Need we say more?

Je kan lekker kakken met de deur open

Iedereen doet het, maar toch heb je liever niet dat iemand je vanuit een andere kamer aan zit te staren als je zit te poepen. Maar, als er überhaupt niemand ís om je aan te staren, kun je die deur lekker wagenwijd open laten staan als jij in het kleinste kamertje je ding aan het doen bent.

Je kunt serie na serie bingen zonder dat iemand erom zeurt

Wil je nog een aflevering van die leuke serie kijken? Dan doe je dat. De woorden ‘maar we keken het toch samen’ ken jij niet. Zet je telefoon op stil en bingen maar.

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Waarom het helemaal hartstikke dikke vette prima is om vrijgezel te zijn
Sluiten