Deze vrouw had de vreselijkste date ooit en deelt haar verhaal op Twitter

Je hoeft geen jaren ervaring te hebben op gebied van daten om een slechte date te hebben gehad. Ongezellige dates horen er af en toe een beetje bij, maar soms hoor je verhalen over gruwelijke dates. Het verhaal van dit meisje is er zo eentje.

Voordat ze op date ging met een jongen, vroeg hij haar om iets zwarts aan te trekken. Waarom vertelde hij niet, maar dat werd al snel duidelijk. Pak de popcorn er maar bij want een vriendin van haar deelt alles op Twitter.

Een vreselijke date

Soms heb je simpelweg geen goede connectie met je date. Hij is een kattenmens en jij een hondenmens, dat soort dingen. Daar kan niemand iets aan doen, maar soms is je date tien keer niks omdat hij of zij gewoon een kneus is.

FUCK THE SUN on Twitter

When my mate asked if she’d told me about her worst first date I didnt anticipate this…

Naar een begrafenis

Dat gebeurde Bridget. De arme meid had een date met een guy waar ze heel veel zin in had, maar hij bleek absolute trash te zijn. Voor de date begon vroeg hij of ze iets zwarts aan wilde trekken, maar hij ging niet vertellen waarom.

Dus Bridget dacht meteen dat dit een super romantische vent is en dat ze iets heel bijzonders gingen doen. Nou, iets bijzonders gingen ze zeker doen. Toen ze eenmaal in de auto van de jongen zaten, stopten ze bij een begraafplaats. Op dit punt had ze nog enige hoop dat hij misschien moest tanken of zo, maar dat was helaas niet het geval.

Nope, hij had haar meegelokt naar de begrafenis van zijn pas overleden oma. Jep, no jokes. Hij nam zijn date mee naar een begraafplaats om afscheid te nemen van zijn oma waar al zijn familieleden bij waren. Even serieus, kan het erger dan dit? Dit moet de meest ongemakkelijke dat ooit zijn.

Doen alsof

Maar goed, Bridget bleef bij de begrafenis want het is ook nogal ongemakkelijk om een Uber te bellen in zo’n situatie. Ze heeft zelfs zijn moeder ontmoet. Blijkbaar was het zo dat de vriendin van de jongen een paar weken eerder het met hem had uitgemaakt. Dit wilde hij niet aan zijn familie vertellen, dus nam hij maar een nep vriendin mee.

Wij hebben ook weleens slechte dates gehad, maar een begrafenis date slaat alles. Excuseer ons want we liggen even op de grond te huilen vanwege de plaatsvervangende schaamte en woede van Bridget. Even een paar seconde stilte voor haar, want dit moet te ongemakkelijk zijn geweest. Arme Bridget.

Betches

Reageer op artikel:
Deze vrouw had de vreselijkste date ooit en deelt haar verhaal op Twitter
Sluiten