Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 7 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Deze vrouw werd op Tinder beledigd om haar jurk en de reactie van ASOS maakt onze dag

Een beledigende mening geven is bijna nooit nodig, zeker niet als er niet om wordt gevraagd. De volgende man begreep dat niet helemaal, want hij beledigde een vrouw op Tinder in een jurk van ASOS. Deze brutale actie werd door de webwinkel mooi de kop ingedrukt.

Het is algemeen bekend dat mensen zich een stuk veiliger voelen achter een beeldscherm. Vandaar dat je online een stuk meer nare reacties krijgt, dan in je gezicht. Op Tinder is dat niet veel anders, daar is dit maar weer een goed voorbeeld van.

Man beledigt vrouw in jurk van ASOS op Tinder

Thea Lauryn Chippendale zocht haar significant other op Tinder, toen ze opeens lastiggevallen werd door een man die kritiek had op haar outfitkeuze. De opmerking over haar jurk luidde als volgt “Not gonna lie you’re a bit of a joke but that dress in the last photo is not doing any favours. Hope this helps.”

Jep, rude. En daarmee hield het niet op, helaas. Toen Thea vroeg waarom hij haar lastigviel met zijn mening, reageerde hij het volgende.

“Litteraly had to tell you else I wouldn’t have slept. It’s awful you not reckon? Charity shop job! I tell you what… GROW UP! And shop somewhere decent! Thank. Hope this helps”

Thea deelde de conversatie op Twitter, samen met de desbetreffende foto. Wij hebben geen flauw idee waar deze man over klaagt, want Thea straalt als een malle.

Thea Lauryn Chippendale ? on Twitter

Men are trash. (Included the pic he’s on about ?)

ASOS claps back

Het duurde niet lang voordat ASOS lucht kreeg van deze nare situatie. Ze besloten het voor Thea op te nemen en haar foto te gebruiken als promotiefoto voor de jurk. You go, ASOS.

asos jurk vrouw tinder

Oké, we houden nu nóg meer van ASOS dan dat we al deden. Dit heeft zojuist onze dag gemaakt en we hopen dat deze zielige gast zijn lesje heeft geleerd.

Glamour UK

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze vrouw werd op Tinder beledigd om haar jurk en de reactie van ASOS maakt onze dag
Sluiten