Een vrouw zette haar man met kerst op eBay en we feel you girl

Als er een moment in het jaar is waarop je flink op je sanity getest wordt, zijn het de feestdagen. Een vrouw uit Duitsland werd het allemaal even te veel, en besloot dat het na de kerst tijd was om afscheid te nemen van haar man. En wat doe je met dingen waar je genoeg van hebt? Die verkoop je op eBay.

De vrouw uit Hamburg plaatste op Eerste Kerstdag een oproep op eBay waarin ze haar man voor €18,- te koop aanbood. Ze bleek erachter te zijn gekomen dat de twee toch niet voor elkaar gemaakt waren en hem het liefst vandaag nog kwijt wilde. De titel van de advertentie was ‘Echtgenoot, gebruikt’ en erbij stond een foto van een kerstboom. De tekst van de advertentie:

“Lieve geïnteresseerde,

Tijdens de eerste twee kerstdagen heb ik gemerkt dat wij simpelweg niet meer bij elkaar passen. Ik wil mijn echtgenoot graag weggeven. Over de prijs kan nog onderhandeld worden. Een retournering is niet mogelijk. Aanvragen graag per e-mail. Ophalen is vandaag nog mogelijk, zodat je hem morgen, op Tweede Kerstdag, gelijk kunt uitproberen.”

Natuurlijk was de vrouw niet écht van plan haar man op eBay te verkopen. In een interview met een Duitse krant vertelt ze dat ze veel positieve reacties op de advertentie heeft gekregen, en dat het hele voorval puur als grapje was bedoeld. En laten we eerlijk zijn, we snappen maar al te goed dat je af en toe sterk de behoefte voelt je partner op internet aan te bieden. Maar hé, gelukkig was het allemaal niet voor het echie.

Deze 18 tweets beschrijven exact hoe het er soms aan toegaat in een langdurige relatie

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


VT

Reageer op artikel:
Een vrouw zette haar man met kerst op eBay en we feel you girl
Sluiten