Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 14 mrt 2019
Leestijd: 3 minuten

13 vrouwen bekennen waarom ze het ooit uitmaakten met hun partner

Er zijn tientallen redenen te bedenken om een relatie te verbreken. Omdat het gewoon ‘op’ is, bijvoorbeeld. Of omdat hij zijn hele familie op de mond kust. Of omdat hij een enorme penis heeft. Om maar wat te noemen.

Een relatie verbreken is nooit leuk. Maar hoe pijnlijk het ook is, soms is de reden des te vermakelijker. Dertien vrouwen delen de hilarische redenen dat ze het uitmaakten met hun partner.

1.

“Ik maakte het uit met mijn vriendje omdat hij me constant aansprak met ‘bro’. ‘Hey bro, kun je wat water voor me pakken?’ Hij was surfer.”

2.

“Hij kuste zijn hele familie op de mond. (Mijn familie doet dit niet, dus dit kwam behoorlijk als een schok). Ik vond het nogal verontrustend. Ik heb altijd geleerd om luchtkusjes te geven of een kus op de wang of het voorhoofd. Ik ging naar huis met zijn moeders lippenstift op. Het was echt walgelijk.”

3.

“Hij liep te snel. Hij was 25 centimeter langer dan ik en noemde zichzelf een ‘snelle wandelaar’. Ik moest hem constant vragen om iets minder snel te lopen. Dan zei hij dat hij dat zou doen, waarna ik drie stappen later weer achter die lange stelten van hem aanrende. Op een avond gingen we op stap en ik droeg een mini-jurkje en hoge hakken. Het gebied waar we waren is wat ouder en heeft geplaveide straten.

Op een gegeven moment zag ik mezelf in de ruit van een bar en ik zag dat ik letterlijk achter hem aanrende in mijn torenhoge hakken, op die geplaveide weg. Ik bedacht me dat ik waarschijnlijk de komende tien jaar van mijn leven achter deze idioot aan zou moeten rennen, dus ik stopte en liep de bar binnen. Het duurde even voordat hij doorhad dat ik weg was. Hij belde me nog, maar ik heb de telefoon lekker laten gaan, en heb hem daarna nooit meer gesproken.”

4.

“Eerlijk gezegd was z’n lul gewoon te groot. Het was echt een leuke man, hij had een fijne persoonlijkheid, was aantrekkelijk, maar god wat was ik bang voor seks met hem. En hij had ook nog eens een enorm hoog libido.”

5.

“Het bleek dat hij een fedora had en droeg hem zelfs eens bij mij. Nee.”

6.

“Dit is behoorlijk specifiek, maar hij stopte maar niet met praten over zwarte gaten! Hij praatte er aan een stuk door, urenlang over. Hij beschouwde kwantumfysica als zijn hobby. Hoewel hij er veel van af wist, was het toch behoorlijk irritant. […] Op de een of andere manier wist hij ieder gesprek naar zwarte gaten te leiden. Tot op de dag van vandaag kan ik het hierdoor niet uitstaan als iemand begint over zwarte gaten.”

7.

“Hij had dezelfde voornaam als mijn broer. Hoe zou ik dat  moeten doen tijdens de seks?”

8.

“Een jongen wie ik datete op de middelbare school had ‘worstenvingers’. Hij was een grote vent en kietelde me, waar ik een hekel aan had. Ook als ik zei dat hij moest stoppen, deed hij dit niet, en ik eindigde met blauwe plekken op m’n zij van die worstenvingers van hem. Ik besefte me ook dat hij dus niet zou luisteren als het erop aankwam. Nadat ik het met hem uitmaakte, begon hij mijn zus te stalken.”

9.

“Ik heb het een paar keer uitgemaakt omdat ze geen alcohol dronken.”

10.

“Het exvriendje van een vriendin van me maakte het uit omdat hij volgens zijn horoscoop eerder zou sterven als ze zouden trouwen. Hij haalde er zelfs een astroloog bij om er zeker van te zijn dat hij geen fout beging.”

11.

“Hij wilde op m’n gezicht zitten. En het was geen kleine man.”

12.

“Zijn neushaar was echt heel lang. Zeg maar zo lang dat het uit zijn neus krulde. Zijn persoonlijkheid was top, en nu had ik waarschijnlijk gewoon iets over z’n wilde neushaar gezegd en hem blijven daten, maar ik was jong, onbeschoft, dom en oppervlakkig toen we dateten. Dus ik stopte gewoon met hem terugbellen.”

13.

“Ik maakte het uit omdat hij een verschrikkelijk lelijke tattoo van Yosemite Sam op z’n reet had. Ik kon het gewoon niet aan.”

Mannen bekennen wat hun meest vrouwelijke guilty pleasure is

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
13 vrouwen bekennen waarom ze het ooit uitmaakten met hun partner
Sluiten