Emma Vloeimans
Emma Vloeimans Love & Life 19 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

No men allowed – dit zijn de beste vrouwvriendelijke sportscholen in Nederland

Voel jij je vaak ongemakkelijk in de sportschool omdat er veel mannen naar je staren? Of omring jij je simpelweg gewoon liever met alleen vrouwen? Je bent niet de enige, gezien het grote aantal women only sportscholen in ons land groeit. Wij zetten de beste voor je op een rij.

Vrouwvriendelijke sportscholen

No men allowed – klinkt je dat als muziek in de oren? Dan moet jij misschien gaan trainen bij een women only gym. Check hieronder de meest vrouwvriendelijke sportscholen van ons land.

1. bbb health boutique

Deze gym zit op verschillende locaties in de stad en is ook gevestigd in andere steden. Je traint hier in hete cabines of volgt groepslessen zoals boksen, yoga en barre-klasjes.

Locaties: Amsterdam (Amstel & Jordaan), Delft, Laren, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Utrecht, Tilburg en Rotterdam

2. FemOnly

Bij FemOnly (zoals de naam doet vermoeden) trainen alleen vrouwen. Je volgt hier groepslessen en krijgt persoonlijke begeleiding naast dat je vrij kunt trainen.

Locatie: Rotterdam

3. Sportpiazza for Women

Vlakbij Nijmegen bevindt zich dit kleinschalige sportcentrum waar alleen vrouwen welkom zijn. Personal trainster Kris kan je op weg helpen, maar je kan natuurlijk ook zelf aan de slag met gewichten. Doordat het een kleine sportschool is, leer je snel andere mensen kennen en ontmoet je misschien wel een nieuwe workout buddy.

Locatie: Nijmegen

4. Basic Fit-Ladies

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een Basic Fit in haar stad. Sinds een aantal jaar heeft deze keten ook ladies-only sportscholen, zoals bijvoorbeeld in Amsterdam op de Overtoom en aan de Europaboulevard.

Locaties: onder andere in Amsterdam

5. Only women fitness

In Landgraaf sport je alleen met vrouwen bij Only Women Fitness. In deze studio bieden ze HIIT training en persoonlijke begeleiding aan. Ook zijn er verschillende programma’s en coaches die je helpen bij het afvallen.

Locatie: Landgraaf

6. Curves

Curves is ontwikkeld speciaal voor vrouwen en zit met 46 vestigingen vrijwel door heel Nederland. Met speciale programma’s die al je spieren effectief training in 30 minuten, is het een populaire sportschool. Kortom: geen excuus om niet te gaan.

Locaties: onder andere Alphen aan de Rijn, Apeldoorn, Barneveld, Beuningen, Den Bosch, Deventer, Driebergen, Gorinchem, Groningen

7. Hart for her

Bij Hart for her train je in kleine groepjes onder persoonlijke begeleiding. Ook is het mogelijk om een aangepast schema te krijgen zodat jij je doelen effectief behaalt.

Locaties: onder andere Almere, Apeldoorn, Breda

8. Fit4Lady

Fit4Lady is ontwikkeld voor en door vrouwen en biedt trainingen die gericht zijn op het sterker maken van ons lichaam, zonder al te ‘mannelijke’ oefeningen.

Locaties: onder andere Leeuwarden, Heerhugowaard, Hillegom, Alkmaar, Bergen

Lees ook: NSMBL hits the gym – holistisch sporten bij bbb health boutique

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
No men allowed – dit zijn de beste vrouwvriendelijke sportscholen in Nederland
Sluiten