Holy moly – dit is Kourtney Kardashian dus waard en dat belooft snel meer te worden

Van de Kardashian-zusjes is Kourtney tot op heden de enige die nog geen solo-carrière is begonnen. De realityster is zo ongeveer de enige die zich niet heeft gestort op een openbare carrière, maar tot dusver voornamelijk van haar Keeping Up With the Kardashians-salaris heeft geleefd. En wat ze daarmee inmiddels heeft verdiend is ook niet mis.

Waarde Kourtney Kardashian

Kourtney startte met het opbouwen van haar fortuin toen de familie in 2004 begon met het filmen van KUWTK. Daarnaast heeft ze samen met zussen Kim en Khloé verschillende kledingcollecties en een boek uitgebracht. Laten we ook haar Instagram-following even niet vergeten. Met meer dan 61 miljoen volgers valt een behoorlijk lekker zakcentje te verdienen door mee te werken aan promoties. Al met al zou de realityster hiermee een vermogen hebben opgebouwd van 35 miljoen dollar. En dat belooft snel meer te worden.

Make-uplijn Kourtney Kardashian

Ook Kourtney is bezig met het opzetten van haar eigen make-uplijn, genaamd Kourt. Yep, naast zussen Kim en Kylie ziet blijkbaar ook de oudste zus haar kans schoon in de beauty-industrie. Wel kunnen we verwachten dat Kourt er anders uit zal komen te zien dan de lijnen van haar zusjes. De moeder van drie is erg veel bezig met clean en glutenvrij eten. De kan is dus groot dat we dit ook terug zullen zien in haar make-upcollectie.

A post shared by Kourtney Kardashian Snapchat (@kourtneysnapchat) on


Wanneer we de collectie kunnen verwachten – en of we hem überhaupt in Nederland kunnen krijgen is nog afwachten.

elite daily

Reageer op artikel:
Holy moly – dit is Kourtney Kardashian dus waard en dat belooft snel meer te worden
Sluiten