Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 5 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Waarom ben ik toegevoegd aan het ‘beste vrienden’ verhaal van Billie Eilish?

Op Instagram kan je je verhaal delen met je volgers én je kunt een speciale lijst aan maken voor je beste vrienden, zodat je de iets minder NSFW-foto’s daar kunt delen. Maar uh – waarom ben ik dan opeens toegevoegd aan de beste vrienden-lijst van de Amerikaanse Billie Eilish?

Beste vrienden met Billie Eilish

Als ik wakker word, scrol ik altijd eerst even 5 minuutjes op mijn telefoon. Geen goeie gewoonte, dat weet ik. Maar toch vind ik het leuk om te zien wat iedereeen gedaan heeft die avond ervoor. De verhalen voor vrienden poppen altijd als eerste op, omdat die specifiek voor jou bedoeld zijn. Maar hallo: wat doet Billie Eilish daar opeens? Waarom heeft zij een groen randje om haar verhaalrondje heen? Very confused over here.

Wat is er te zien in haar verhaal?

De foto’s in het verhaal zijn bijzonder: de eerste is een soort hand onder water en de tweede foto zie we Billie (?!) in ondergoed liggen.

Billie Eilish Instagram
Billie Eilish Instagram
Billie Eilish Instagram
Billie Eilish Instagram

Waarom krijgen we dit te zien?

Volgens verschillende theorieën is dit een marketingstunt om haar nieuwe album te promoten en om zichzelf weer even flink in de kijker te zetten. Je bent helaas dus niet speciaal: waarschijnlijk staat haar hele volgerlijst in deze specifieke story.

We kunnen dus waarschijnlijk heel binnenkort een nieuw album verwachten – we houden je op de hoogte. In de tussentijd zijn we benieuwd wat we nog meer te zien krijgen van Billie als onze nieuwe BFF.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.