Renée
Renée Beauty 10/03/2018

Wait, what? Je kunt sproeten nu dus ook laten tatoeëren

Wanneer het op sproeten aankomt, lijkt het gras altijd groener aan de overkant. Mensen mét sproeten willen er vaak vanaf, en mensen zonder kunnen er alleen maar over dromen.

Voor dat laatste bleek een enorme markt te zijn, en die gaat nu dus zo ver dat je ze semi-permanent kunt laten tatoeëren – vergelijkbaar met een semi-permanente lipkleur of wenkbrauwen. In dit artikel zie je enkele voorbeelden door Mo Southern.

Voor en (direct na) na de behandeling

De techniek wordt niet alleen steeds meer toegepast bij dames die nul sproeten van zichzelf hebben, maar ook vrouwen die in de zomer sproetjes krijgen en deze graag willen houden én vrouwen die hun eigen sproeten duidelijker zichtbaar willen hebben.

Direct na de behandeling, en het eindresultaat

Diverse schoonheidsspecialisten doen mee met de trend en de tatoeages zijn vrij gelijk aan een echte tatoeage. Het grootste verschil is dat de sproet-tattoo’s niet zo diep in de huid gaan als een normale tatoeage, waardoor de sproeten geleidelijk zullen vervagen over een periode van zo’n twee jaar.

Voor en na

Direct na het tatoeëren zijn de sproeten behoorlijk aanwezig, al trekt dit al snel weg met een natuurlijke look als eindresultaat. Net als bij een diepe tatoeage, zal je huid zich gaan herstellen en vernieuwen, waarna het echte resultaat zichtbaar wordt.

Na en voor de behandeling

Aan de ene kant een behoorlijk eigenaardige trend, aan de andere kant natuurlijk niet veel anders dan het populaire microblading – of zelfs het verven van je haren. Zo lang jij maar doet waar je je goed bij voelt, vinden wij het prima.

Ja, sproeten hebben daadwerkelijk een functie

The Daily Mail

Reageer op artikel:
Wait, what? Je kunt sproeten nu dus ook laten tatoeëren
Sluiten