Renée
Renée Beauty 25 jan 2017

Wait, what? Kim K, Shay Mitchell en J.Lo delen dezelfde pruiken

Waar het ons wel een tikje opviel dat plots diverse celebrities niet alleen cornrows droegen, maar daarnaast er toevallig ook ringetjes in verwerkt hadden, hadden we nooit verwacht dat het hier om exact dezelfde pruiken zou gaan.

We snappen er nog altijd geen bal van hoe we alsmaar niet zien dat het om een pruik gaat (good job, stylist), maar het volgende feitje verrast ons al helemaal: Kim Kardashian en Shay Mitchell delen hun pruiken.

Met het geld wat er in huize Kardashian dagelijks binnenstroomt, zou je misschien denken dat Kim haar persoonlijke privé stash heeft, maar niets is minder waar. Is Kim dan toch een tíkje meer zoals wij, dan we hadden gedacht?

1. Shay vs. Kim

In alle eerlijkheid: pruiken zijn duur. Een goede pruik kost makkelijk enkele duizenden euro’s, en dat tikt natuurlijk al snel aan als je er maar één keer mee gespot wilt worden. Kim Kardashian maakt daarom gebruik van haarstylist Christopher Appleton, die toevallig ook de styling doet van onder andere Shay Mitchell, Jennifer Lopez, Jourdan Dunn en Christina Aguilera. En laat het nou eens zo zijn dat Kim en Shay behoorlijk dezelfde smaak hebben. Zo erg, dat het nu toch een beetje begint op te vallen.

Net als met echt haar, kunnen pruiken uiteraard ook in model worden gebracht met föhn en stijltang en kan er een kleurwassing overheen worden aangebracht, maar op onderstaande foto’s zie je overduidelijk dat het om dezelfde stukken gaat.

2. Kim vs. Shay

3. Kim vs. Shay

4. Shay vs. Kim

Ook andere bekendheden maken gebruik van haarstylist Christopher Appleton; zie hieronder enkele voorbeelden van Shay, Kim, Jennifer Lopez en Jourdan Dunn.

5. Jourdan Dunn vs. Kim

6. Jennifer Lopez vs. Shay

Wow! Zo worden pruiken dus gemaakt

Zo veel mooier: Kylie Jenner deelt foto zónder make-up, pruik of filter

R29

Reageer op artikel:
Wait, what? Kim K, Shay Mitchell en J.Lo delen dezelfde pruiken
Sluiten