Wait, what?! Scott Disick is weer samen met Sofia Richie

Well, ga er maar eens goed voor zitten want we hebben nieuws. Scott Disick en Sofia Richie gingen iets meer dan een maand geleden uit elkaar, waarna er allemaal geruchten ontstonden over Skourt (Scott en Kourtney) en is nu weer samen met Sofia Richie. De twee hebben elkaar weer helemaal gevonden, zo schijnt.

Ze zouden toch niet zo goed zonder elkaar kunnen en proberen hun relatie weer een nieuw leven in te blazen. Je begrijpt, we praten je uitgebreid bij.

De geschiedenis van Scott Disick, Sofia Richie en Kourtney Kardashian

We beginnen bij het begin. Scott Disick en Sofia Richie besloten in mei dit jaar een punt te zetten achter hun relatie van drie jaar. Een bron vertelde dat Sofia klaar was met Scott toen hij terugviel in oude gewoontes én dat Kourtney Kardashian ook wat druk uitoefende op hun relatie.

Eenmaal uit elkaar, leek het erop dat Scott een poging waagde bij Kourtney Kardashian. Zo is de Kardashian gespot in het shirt van haar ex en flirtte Scott met haar via Instagram. Toch lijkt alles erop dat Scott Disick en Sofia Richie weer samen zijn.

Scott Disick weer samen met Sofia Richie

Via een bron kwam naar buiten dat ze het eventjes niet meer zo goed met elkaar konden vinden, vandaar dat ze besloten uit elkaar te gaan. Na eraan te hebben gewerkt (door afzonderlijk van elkaar te leven), besloten ze toch weer samen te willen zijn. It’s back on.

Eigenlijk hadden we dit bericht wel verwacht, aangezien de twee weer samen waren gespot tijdens de Fourth of July-activiteiten in Amerika. Dat was nog niet alles, want de oplettende kijker heeft Sofia Richie ook kunnen spotten in het huis van Scott. Ze plaatste namelijk een foto op Instagram vanuit zijn huis.

Game over Kourtney Kardashian

Zouden de eerdere geruchten over Scott Disick en Kourtney Kardashian dan onzin zijn? Wij weten het nog niet helemaal. Nadat het nieuws naar buiten kwam dat Scott Disick weer samen zou zijn met liefje Sofia Richie, plaatste Kourtney Kardashian een artikel op haar website Poosh.

Why do we make excuses for bad behavior in the relationships“, luidde de titel van het artikel. Ze plaatste er zelf nog een “hmm” bij. Verdacht, als je het ons vraagt. Misschien dat er toch iets meer aan de hand was tussen die twee.

Reageer op artikel:
Wait, what?! Scott Disick is weer samen met Sofia Richie
Sluiten