Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 2 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Wake-up make-up is dé geheime beautyhack om er uitgerust uit te zien

Dikke oogleden, wallen, een droge huid: je hebt een onrustige nacht gehad en de acht uur slaap is ver te zoeken, dat zie je terug aan je gezicht. Gelukkig hebben wij de geheime ‘wake-up’ make-up beautyhack ontdekt, waardoor het lijkt alsof je genoeg geslapen hebt. Wij delen zeven make-uptips met je.

Want zeg nou eerlijk, in de ochtend kunnen we allemaal wel wat extra hulp gebruiken.

Wake-up make-up

Velen van ons werken op dit moment vanuit huis, waardoor we vastgeplakt zitten aan onze schermen en het extra moeilijk is om uit de werkmodus te schakelen. In combinatie met stress en een slecht slaappatroon, kan dit ervoor zorgen dat je teint doffer en droger wordt. De ‘wake-up’ make-up hack zorgt voor een frissere uitstraling en dat willen we. Zó zie je er weer uitgerust uit.

Psst, dit artikel makkelijker terugvinden? Bewaar het op Pinterest.

1.Masseren

Neem een paar minuten de tijd om je huid te masseren, een minuut of twee is voldoende en het stimuleert de bloedsomloop. Begin bij je kaaklijn en masseer naar buiten en naar boven met je handen of een jade roller. Dit helpt om de vermoeide look tegen te gaan en een frissere uitstraling te krijgen.

2.Exfoliëren

Gebruik na het masseren een exfoliërend masker om dode huidcellen te verwijderen, zo krijgt je gezicht meteen een heldere teint. Gebruik je in deze koude tijd ook meer de verwarming? Dan is er een grote kans dat je huid uitgedroogd is. Breng een serum met hyaluronzuur aan op een vochtige huid, zo krijg je je glow terug.

3.Concealer

Na een slechte nachtrust heb je waarschijnlijk een grotere kans op wallen. Om het gebied rondom je ogen op te fleuren kun je een concealer gebruiken. Als je meer voor een natuurlijke look wilt gaan, kun je ook corrector gebruiken voor de wake-up make-up look.

4.Foundation

Voor een gezondere teint, kun je een foundation gebruiken. Kies een hydraterende formule voor je foundation, zo voorkom je dat je huid meer gaat uitdrogen. Bovendien ziet het er ook natuurlijker uit. Breng de foundation met een gezichtsborstel aan voor een instant glow.

5.Blush en highlighter

Voor de wake-up make-up look mag een vleugje blush niet ontbreken. Breng met een kwast de blush aan op de appeltjes van je wangen. Voor wat extra glans gebruik je vervolgens een highlighter. Breng de highlighter aan met een waaierkwast op je jukbeenderen, neusbrug en boven je cupidoboog.

6.Ogen

Ga voor eyeliner om de wake-up make-up look af te maken. Ga voor een strakke rechte lijn boven je wimperlijn. Dit zorgt ervoor dat je ogen er wakker uitzien, zonder een te zware look. Je wimpers ogen ook wat open en voller, precies wat je wilt. Om wat definitie toe te voegen kun je onder de wimpers mascara aanbrengen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wake-up make-up is dé geheime beautyhack om er uitgerust uit te zien
Sluiten