Op deze datum wordt The Hills in Nederland uitgezonden

Het mag niet meer als nieuws komen dat The Hills, de hitserie die we als tiener allemaal als een stelletje verslaafden hebben gebinged, wordt vernieuwd voor een nieuw seizoen. Eerder schreven we al dat de serie op 24 juni in de Verenigde Staten in première gaat, nu weten we ook wanneer hij in Nederland wordt uitgezonden.

Wanneer wordt ‘The Hills: New Beginnings’ in Nederland uitgezonden?

Waar het vaak zo is dat een serie pas veel later in Nederland verschijnt dan in de Verenigde Staten, is dat met The Hills: New Beginnings gelukkig niet het geval. MTV maakte bekend dat de show al vanaf 30 juni in Nederland wordt uitgezonden. Zo heel veel langer dan onze Amerikaanse vrienden hoeven we dus gelukkig niet te wachten.

brb still not over seeing these two together #TheHills

6,340 Likes, 404 Comments – the hills (@thehills) on Instagram: “brb still not over seeing these two together #TheHills”

The Hills: New Beginnings

Zoals te verwachten zien we in het nieuwe seizoen van The Hills een aantal bekenden terugkomen. Zo zagen we in de trailer al een shot van (hoe kan het ook anders) Heidi en Spencer én we zien dat Audrina wordt herenigd met haar befaamde ex Justin Bobby. Verder zijn er ook een aantal nieuwe gezichten aan de serie toegevoegd, namelijk Mischa Barton en Brandon Thomas Lee. Lauren Conrad en Kristin Cavallari hebben helaas aangegeven geen deel meer van de cast uit te zullen maken van de cast.

Reageer op artikel:
Op deze datum wordt The Hills in Nederland uitgezonden
Sluiten