Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Beauty 25 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Op zoek naar een summer proof kapsel? Dit warrige kapsel met pony is de stijl die je zoekt

De zomer komt eraan en dat betekent voor veel mensen dat het weer gaat kriebelen om een afspraak bij de kapper te maken. We willen allemaal “even iets anders voor de zomer”, maar wat dan? Onze tip: ga voor een nonchalant en warrig kapsel met een pony.

Het nonchalante kapsel zien we nu al massaal voorbijkomen op Instagram. Onze verwachting is dat de haartrend alleen maar groter wordt dus wij bellen alvast de kapper.

Kapsel voor de zomer

Het is misschien wel de meest gangbare haartrend die we in een lange tijd hebben gezien. Tuurlijk, een pony is veel werk op gebied van styling, maar deze haarstijl mag juist ook een beetje warrig en nonchalant zijn. Je haar en de pony hoeven niet perfect gestyled te zijn, waardoor het een beetje een out of bed look wordt.

Vanwege de nonchalante look van het kapsel, staat het eigenlijk bij vrijwel elke haarstructuur. Of je nu stijl haar hebt of krullen, maakt niet uit. Omdat de haarstijl zo low maintenance is denken we dat we aankomend festivalseizoen ook iedereen dit kapsel zien rocken.

Celebrity kapsels

Ben je overgehaald? Veel celebrities gingen je al voor met het kapsel en hun looks zijn de ideale foto’s om te laten zien aan je kapper ter inspiratie. Onder andere Sarah Hyland, Kerry Washington en Anne Hathaway rocken het warrige haar met pony.

Hello Giggles

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Op zoek naar een summer proof kapsel? Dit warrige kapsel met pony is de stijl die je zoekt
Sluiten