Kan iemand ons uitleggen hoe de wasbak van Kim Kardashian en Kanye West werkt?

Kim Kardashian en hubby Kanye West hebben vorige week allerlei vragen beantwoord tijdens een interview met de Amerikaanse Vogue. Toch roept het interview juist ook weer nieuwe vragen bij ons op. Want wat is er aan de hand met de bizarre wasbak van het echtpaar?

Het internet gaat helemaal los vanwege het bizarre en onverklaarbare object in de badkamer van Kim en Kanye. Hoe werkt de wasbak, is het überhaupt en echte wasbak en vooral: waarom?

secular celiac sicily on Twitter

can someone PLEASE explain the sinks at kim & kanye’s house

De wasbak van Kim en Kanye

De Amerikaanse Vogue ging op bezoek bij het nederige stulpje van Kim Kardashian en Kanye West om hen het hemd van het lijf te vragen. Dankzij de video krijgen we ook een beter beeld van het interieur van het enorme paleis. De stijl van Kim en Kanye is nogal… interessant. Het is super minimalistisch, de villa staat zo goed als leeg en bijna alles is wit.

De wasbak die in de vrijwel lege badkamer van Kim en Kanye staat is al helemaal een verwarrend object. Het is niet duidelijk hoe het werkt, waar het water heengaat en of het überhaupt wel werkt.

Als je je tanden hebt gepoetst lijkt het ons onvermijdelijk dat tandpastarestjes blijven liggen op het marmeren blok en niet wegspoelen in het onzichtbare putje. Het internet snapt er ook niets van en vragen zich al of het enorme marmeren blok enkel in de badkamer staat voor de sier.

Bette Says on Twitter

@djcoochnbooch @katienotopoulos I don’t have this, but I can explain my knock-off model. Basically, it works by tipping over a glass of water and pouring it all over the countertop.

Questlove De La Rose on Twitter

I am NOT googling “Kim and Kanye Sink

marlonmarshawn👨🏾‍🎨 on Twitter

@djcoochnbooch @ASAPVick_ It’s absorbent marble stone.

Tons of Fun on Twitter

@kathleenelee @djcoochnbooch @SayBiblePodcast This argument makes so much more sense now

M on Twitter

@djcoochnbooch @katienotopoulos Sink is a concave conical engraving into the marble with a drainage hole about 10 inches from the faucet. You can see the drainage. It’s like a slide that gets more narrow as it approaches the drain.

M on Twitter

@ThickofThings @djcoochnbooch @katienotopoulos I’m not saying it’s practical… I’m explaining what it is. And I mean yes, odds are this sink comes with a maid. It’s Kim and Kanye’s …

Kara on Twitter

@djcoochnbooch Everything about their home makes me anxious

Kim Kardashian legt het uit

Hey duurde gelukkig niet lang voordat Kimmie doorhad dat iedereen vraagtekens boven hun hoofd had hangen vanwege het massieve object. In een video deelde ze een uitgebreide tour van haar badkamer, inclusief de uitleg van de wasbak.

Dit bericht bekijken op Instagram

Kim Kardashian bathroom tour 🥺 (see my next post for bedroom tour)

Een bericht gedeeld door Kardashian Clips (@kardashianclips) op

Ze vertelt dat de wasbak is ontworpen door Kanye en interieurontwerper Axel Vervoordt en architect Claudio Silvestrin. Ze zegt: “Claudio was the one that said it should be separated from the wall. We thought it would be cooler this way.” In de video zie je hoe het water lijkt te zweven over de wasbak, voordat het verdwijnt in een klein gat. Mysterie opgelost, gelukkig.

Vogue

Reageer op artikel:
Kan iemand ons uitleggen hoe de wasbak van Kim Kardashian en Kanye West werkt?
Sluiten