Renée
Renée Fashion 6 december 2017

Wat vinden mensen eigenlijk van jóuw kledingstijl? Test het hier

Kan je wel wat inspiratie gebruiken, of ben je juist van mening dat jij je al behoorlijk goed kleedt? Of heb je zelfs een echt eigen stijl, die met zoveel mogelijk anderen gedeeld moet worden? Lees dan zeker even verder.

Stiekem zijn we allemaal wel benieuwd naar wat anderen van onze kledingkeuzes vinden, of we ons hier nou iets van aantrekken of niet. Hoe leuk vinden we de nieuwe (gratis!) app Favor dan ook, want hiermee kun je niet alleen zelf challenges aangaan met jóuw eigen stijl en foto’s, maar ook zien wat de rest van je directe omgeving draagt. En ja, stemmen mag…

Durf jij jouw stijl te uploaden?

Waar je natuurlijk ook gewoon de hele app kunt uitpluizen voor inspiratie en anoniem op outfits kunt stemmen, vinden we het zelf ook leuk om te zien wat anderen nou over ons te zeggen hebben. Bij Favor upload je supereenvoudig je eigen outfit, waarna deze tegenover drie andere foto’s en stijlen komt te staan. Zo kun je dus met onbekenden de strijd aangaan om de beste outfit, maar ook met je vrienden.

Vanaf dat moment kan er gestemd worden op de favoriete outfit en is het dus ook zeker interessant om te zien waar de voorkeur van jouw omgeving naar uitgaat! Natuurlijk is winnen altijd het leukst, maar ook als je minder stemmen hebt kun je dat in je zak steken, want dan heb je misschien wel gewoon een uniekere en meer eigen stijl dan de rest. Onze les hierin? Als echt íedereen je leuk vindt, gaat er wellicht ook iets verkeerd. Toch? De uitslag van de challenge komt maar een paar seconden in beeld en daar kan verder ook niet op worden gereageerd.

Laat ook jouw Instagram, YouTube of je favoriete fashionblog groeien met de social swap

Buiten het opdoen van nieuwe inspiratie, beoordelen van anderen en het delen van je eigen looks, kun je via Favor ook gemakkelijk jouw channels delen via de Social Swap. Als je bijvoorbeeld iemands stijl tof vindt en eigenlijk wel meer van deze gebruiker wilt zien of weten, kun je dubbeltappen op zijn of haar style-foto om een social swap request te sturen.

Als jouw request door de andere Favor-user ook wordt gedubbeltapt, dan kun je gaan swappen. Van je Instagram, Snapchat, YouTube of zelfs je favoriete webshop, you name it, you swap it! Stiekem is Favor dus ook nog eens een ideale manier om toffe mensen te ontdekken en meer followers te krijgen!

Ja, we zijn best een tikkie verslaafd aan het stemmen

Natuurlijk is het leuk je eigen foto’s te delen, maar stiekem vinden we dat swipen nog het allerleukst! We mean, lekker ongegeneerd de beste outfit aanwijzen? Count us in! Toch even wat actiever dan dat doelloze scrollen op Instagram.

En de app, die download je natuurlijk gratis

Wil jij je eigen looks aan de test onderwerpen? Of wil je inspiratie opdoen en heerlijk aan het swipen gaan? Download de Favor app dan nu gratis via de App Store of Google Play. Of lees hier meer over de app.

In samenwerking met Favor

Reageer op artikel:
Wat vinden mensen eigenlijk van jóuw kledingstijl? Test het hier
Sluiten